Зрелищен обир на аптека беше извършен в София. Извършители са

...
Зрелищен обир на аптека беше извършен в София. Извършители са
Коментари Харесай

Обир на столична аптека за 4 минути

Зрелищен грабеж на аптека беше осъществен в София. Извършители са съумели да преодолеят охранителната система и няколко порти в границите на броени минути.

Взломът е осъществен на 26 ноември в столичния квартал " Обеля 2 ". Първоначално причинителите са задействали пробно СОТ системата, с цел да видят за какъв брой време ще дойдат охранителите. 45 минути по-късно, към 2:30 ч. през нощта, те влизат в аптеката, преодолявайки четири загради, описа притежателят на фармацията Георги Китанов пред БТВ.

Първо имаме врата, която са строшили. След това вътре имаме железна решетка, която са преодолели. Между аптеката и складовото помещение имаме железна блиндирана врата със секретно заключване, която преодоляват за две минути. Там има каса, в която в аптеките се съхраняват наркотични медикаменти. Разбиват и нея. Очевидно не са търсили наркотични медикаменти, тъй като вземат единствено сума пари, описа Китанов. Целият грабеж е траял 4 минути.

По думите му, откакто са излезли обирджиите, след това един от причинителите се е върнал след 3 минути, явно неудовлетворен от плячката, и е взел всичко от касовия уред. Записите на камерите са предадени на полицията. Води се следствие по случая.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР