Зрелищен екшън се е разиграл в известна дискотека край морския

...
Зрелищен екшън се е разиграл в известна дискотека край морския
Коментари Харесай

Ултраси на Левски спукаха от бой полицаи от Созопол, които празнуваха в чалга бар ВИДЕО

Зрелищен екшън се е разиграл в известна дискотека край морския бряг в Созопол в нощта на полицейския празник 4 юли, написа бургаският уебсайт Флагман.бг. Час по-късно в болница се озовали трима цивилни чиновници на РУ-Созопол, които били нападнати от крайните ултраси на футболния " Левски " - " София Запад ".

Радикалните последователи, които основават проблеми на всеки стадион в България, са атакували полицейските чиновници поради безобиздна забележка, без да подозират, че тези клиенти са в действителност чиновници на реда.

Има извънредни фрагменти от мелето, в което се вижда по какъв начин деветима мъже с черни тениски раздават юмруци и ритници, до момента в който в обекта гърми попфолк музика.

Малко след 03 часа, когато футболните почитатели обърнали солидно количество алкохол и почнали да безпокоят гостите, няколко полицейски чиновници, които същата вечер отбелязвали националния празник на Министерство на вътрешните работи, се пробвали да ги усмирят и им създали забележка.

Свидетел на абсурда твърди пред Флагман.бг, че не е имало проблеми сред двете компании, словесни нападки или сдърпване, даже не са се познавали, просто седели на прилежащи маса. Изведнъж един от утрасите се насочил към масата на служителите на реда и почнал да раздава крошета на всички.

Другите здрави мъже от " София Запад " незабавно скочили, когато видели, че нападнатите клиенти отвръщат на ударите. Така почнало всеобщото меле, което нанесло съществени вреди на оборудването на дискотеката. Пострадали са съществено и нападнатите служители на реда.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, стана ясно от Районна прокуратура - Бургас. Тече процедура по различаване на нападателите и тяхното търсене. Така наречените ултраси са група футболни симпатизанти, които постоянно се забъркват в хулигански прояви. Те са нападателни и през последните дни се подвизават по морето.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР