Зорница Иларионова, заедно с блестящата пианистка Мария-Елена Средева ще ни

...
Зорница Иларионова, заедно с блестящата пианистка Мария-Елена Средева ще ни
Коментари Харесай

Зорница Иларинова с концерт и нов албум с френска класика на 7 юни от 19,00 ч. в камерна зала България

Зорница Иларионова, дружно с блестящата пианистка Мария-Елена Средева ще ни потопят във фантазиите и романтиката на френската музика с творби от Клод Дебюси, Цезар Франк и Камий Сен Санс, Ърнест Шосон.
В  рамките на 52 -ия интернационалния фестивал „ Софийски музикални седмици “, който тази година се организира под патронажа на Президента на Република България господин Румен Радев и е част от Календара на културните събития на Столична община за 2021 година, двете дами ще изсвирят някои от творбите от своя нов албум, който сътвориха взаимно по време на пандемията.
Прекрасни френски записи в едноименен диск „ Le Cadeau “ –  (Подаръкът), който съдържа пиеси от френски композитори. Дискът е с обръщение, че музиката е подарък към всички фенове, към всички ценители на музикалното изкуство, към цялата аудитория, както и към самите реализатори.

 Публиката ще се очарова от изящния тон на пиано и цигулка по време на един типичен френски концерт във вечерна София на 7 юни от 19,00 часа в камерна зала „ България “.
Предвид ограниченията за сигурност, потенциалът на залата е очакван на 50%. Билети ще намерите на касите на залата и в електронната мрежа 
Цялата стратегия на фестивала и всички съпътстващи събития, може да намерите на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР