Зорница Господинова от Ергенът се превърна в новата ни любима

...
Зорница Господинова от Ергенът се превърна в новата ни любима
Коментари Харесай

Зори Джи шокирана от скандалната Габи и в какви отношения е с другите момичета

Зорница Господинова от " Ергенът " се трансформира в новата ни обичана риалити звезда. Нищо не е същото, откакто видяхме и чухме този изумруд на музикалното изкуство, което самата тя е основала преди няколко години:

Зори Джи и Мортиша са новите прякори на криптоинвеститорката и фешън дизайнерка, а да не забравим и българската Карди Брадшоу, както сама се назова Зорница Господинова. Важното обаче е друго! Зори Джи е била супер потресена от скандалната звезда от " А на бас ", която сподели на цяла България едно – по какъв начин се прави риалити шоу.

Българската Мортиша се зае да бъде наставник на Венетка Костова, за която към този момент знаем, че обича огнените спиртни питиета. Зори обаче ще се сбълска в стена, тъй като дупничанката е самолоден гений, който ражда бисер след бисер. С две думи – няма оправия.

Виж още: В музиката му куца, само че в порното е шлагер: Бисексуален БГ артист е звезда в Оnlyfans, за оргиите и още... 

Няма нищо, Зори Джи може да откри друга идея, до момента в който Виктор Стоянов не ѝ каже " Ciao, cara mia ". А нещо ни подсказва, че това ще се случи 100 на 100. Не питайте по какъв начин знаем, имаме си източници.

Зори обаче показа в Instagram, че е била потресена от скандалната Габи, която не пести думи и физиономии, с които откровено ни забавлява. Зори обаче имала късмет да опознае малко повече Габи и в този момент е на мнение, че е супер яка мацка. С останалите кифли в шоуто връзките ѝ са топ, няма никакви проблеми и през днешния ден с някои са даже приятелки.

Виж още: Kои са най-скандалните тематики в България?! От чалгата до ваксините 

Изображение: https://www.instagram.com/zoriginter/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР