Зори Джи, Габи и Венета Костова – новите онлайн звезди,

...
Зори Джи, Габи и Венета Костова – новите онлайн звезди,
Коментари Харесай

Чашката ѝ е верен приятел, а тя е супер щастлива: Венета Костова е новата онлайн сензация

Зори Джи, Габи и Венета Костова – новите онлайн звезди, които станаха шлагер в секундата, в която бяха показани. Венетка се отличи с любовта си към спиртните питиета и закачливи мнения.

Дупничанката обаче съобщи в Instagram, че никак не ѝ пука за отрицателните мнения и даже се забавлява на всички мемета и TikTok видеа с нея.

Виж още: Hell's Kitchen едвам стартира, само че феновете имат любимец - Хубавата Елена! Коя е тя?

" Хора, аз съм супер щастлива от тази невероятна реакция, въобще не се дразня. Пращайте ми всичко, което има ", сподели Венетка, която очевидно е супер chill с всичко, което се качва с нея.

 Instagram

Виктор Стоянов може и въобще да не се впечатли от Венетка, само че тя натрупа всекидневно хиляди почитатели в обществените мрежи. Наскоро Венетка зая страна в абсурда сред Дениз Хайрула и Александра Гърдева. Фенката на чистото узо отсече, че Сашка провокирала Дениз да злобее, само че феновете са на друго мнение. Е, на Вени обаче не ѝ пука изключително за хорското мнение и се радва на всеки момент популярност. Да го прави в този момент, тъй като сходен вид " звезди " имат не повече от два месеца популярност.

Виж още: Зори Джи шокирана от скандалната Габи и в какви връзки е с другите момичета 

Изображение: https://www.instagram.com/veneta_milen_kostova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР