Зоран Мамич, бившият треньор на Динамо Загреб, получил призовката от

...
Зоран Мамич, бившият треньор на Динамо Загреб, получил призовката от
Коментари Харесай

Ясно е колко време ще лежи в пандиза треньорът на Динамо Загреб

Зоран Мамич, някогашният треньор на Динамо Загреб, получил призовката от съда с точна дата по кое време трялбва да се яви за осъществяване на присъдана, която му е наложена. В писмото от правосъдните управляващи на Хърватия се споделя, че той би трябвало да влезе в пандиза на 26 април, оповестява RTL.

Доскоро треньор на най-популярния тим в страната, Зоран Мамич беше наказан на четири години и осем месеца затвор за отклонение на пари от клуба, свързани с прехвърляния на футболисти. Телевизията оповестява още, че тази заран той се е прибрал в страната.

Наскоро той пътува до Босна и Херцеговина, с цел да посети брат си Здравко, който потърси леговище там, с цел да избегне влизането в пандиза. Зоран беше и в Дубай, само че все пак очевидно се надява на смекчаващи условия и се е върнал в страната.

Зоран Мамич съумя да напусне страната и по-късно да се прибере назад, защото към оня миг Общинският съд в Загреб не му беше издал ефикасната присъда. По-рано в свое изявление той съобщи, че няма желание да бяга на никое място и в случай че се постанова, ще си остане в Хърватия, с цел да изтърпи присъдата си пандиза.

Арестът на Мамич пристигна два дни преди втория осминафинал в шампионата Лига Европа сред Динамо (Загреб) и Тотнъм, извоюван сензационно от тима му с 3:0 и трансформирал се в класиране напред.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР