Зоопаркът в Стара Загора отвори врати след цялостното си обновяване

...
Зоопаркът в Стара Загора отвори врати след цялостното си обновяване
Коментари Харесай

Бавно обслужване ядоса гостите на зоопарка в Стара Загора

Зоопаркът в Стара Загора отвори порти след цялостното си възобновяване на 24 юни.

Зооградината изчакваше своя лиценз от Министерството на околната среда и водите, с цел да разкрие пред старозагорците и гостите на града модерната си нова визия. Любимото и емблематично място, което се намира в сърцето на най-големия парк в града - „ Митрополит Методий Кусев “ посрещна първите си посетители в петък.

Част от посетителите обаче не останаха очаровани от обстоятелството, че обслужването се случва прекомерно постепенно. По думите на Йордан Андреев в зоопарка работи единствено една каса, а хората, които са отделили време от деня си, с цел да го посетят, би трябвало да чакат с часове.

" Хора, не ходете на зоологическата градина, някакъв смут е. Ужасът е в това, че работи единствено една каса и става извънредно постепенно, хората би трябвало да чакат с часове. Исках да предупредя другите, които са решили да отидат през днешния ден да не си губят времето. ", написа Йордан Андреев в обществените мрежи.

Борислава Д. се включва в полемиката под обявата на Андреев във Facebook, ето какво написа тя: " Ужасът е в това, че опашката е съвсем до бариерата на паркинга. "

По думите на различен гражданин на Стара Загора, в идващите дни няма да има чак толкоз огромен поток от хора и надлежно обслужването на посетителите няма да е постепенно.

Зоопаркът работи с нормалното си работно време. Билети могат да се закупуват от 8.30 до 19.30 часа. Входната такса е 2 лв. за възрастни, 1 лев за гости от 7 до 18 години и гратис за малчугани до 7-годишна възраст. Зоопаркът доби актуален образ, съчетавайки зони за отдих, развлечение, обучение, научно-изследователска активност и атракции.



Снимка: Йордан Андреев / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР