Зона за хранене, иновативна детска площадка и нови обекти с

...
Зона за хранене, иновативна детска площадка и нови обекти с
Коментари Харесай

Kaufland с 6 млн. лв. инвестиция за модернизация във Варна

Зона за хранене, новаторска детска площадка и нови обекти с наематели чакат посетителите на Kaufland Трошево
Kaufland България влага 6 млн. лева в модернизирането на обекта си в кв. Трошево, гр. Варна. От стъпването си в морския град компанията е вложила общо 150 млн. лева и е разкрила близо 500 работни места.

Хипермаркетът на Kaufland в Трошево е третият магазин на веригата, който минава през цялостна рационализация от началото на годината. Той се отличава с най-голямата за страната зона с наематели в обектите на компанията, ситуирана на повече от 1 200 кв. м. Сред огромните нововъведения в актуализирания обект е първият food court на веригата. Той е с повърхност от над 200 кв. м. и предлага на клиентите многообразие от храни и питиета, прясно приготвени на място. С модернизацията на хипермаркета компанията надгражда своята One Stop Shopping идея, като обезпечава напълно нова атмосфера за извършване на покупки и превозване на свободното време.

Разширената зона с наематели ще посрещне посетителите с актуализирана визия на към този момент познатите обекти и допълнена с богато многообразие от артикули и услуги. В хипермаркета беше разкрита първата за обектите на веригата отвесна детска площадка, която предлага на дребните гости разнообразни типове игри и занимания - пързалка, стена, въжета и мрежи за катерене, въжени трудности и други.

„ С тази инвестиция ще предложим още доста нови благоприятни условия за извършване на покупки и развлечение на жителите и гостите на Варна. Вярвам, че Kaufland към този момент се е потвърдила във времето като компания, която цени и развива локалните бизнеси и общности. Горди смe да бъдем неизменима част от всекидневието на варненци. “, разяснява Валтер Волф, основен изпълнителен шеф на Kaufland България по време на откриването.

С модернизацията на филиала е въведена още и нова навигационна система по интернационален стандарт. Тя е особено основана за облекчение на потребителите и включва насочващи табели, цветова скица за по-бърза ориентировка и надписи по стените. За улеснение на клиентите пекарната е преместена по-близо до входа на хипермаркета, нехранителните артикули са в първата част на филиала, а щандът за риба към този момент е част от обслужващата витрина.

За потребностите на клиентите в актуализирания хипермаркет има нова „ To Go “ витрина. В нея  общоприетият за веригата подбор е обогатен с още 50 качествени и свежи продукта, комфортни за консумация в забързаното всекидневие. Благодарение на модернизацията площта на отдел „ Млечни “ е разширена, броят на питателните артикули е повишен със 100 продукта, а на нехранителните – с 50.

В подтекста на политиката за стабилно развиване на Kaufland хипермаркетът в кв. „ Трошево “ е оборудван с последно потомство LED осветяване, което понижава потреблението на електрическа енергия с сред 30% и 40%. Мерките за енергийна успеваемост на обновените и новооткрити обекти на Kaufland са част от климатичната тактика на компанията и нейните старания да понижава въглеродния си отпечатък, с цел да реализира климатична индиферентност до 2025 година.

Направената огромна рационализация е следващата стъпка на компанията за затвърждаване на позицията ѝ на значим вложител и важен фактор за развиването на пазара. Kaufland България следва поредна тактика за стимулиране на националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места. През 2021 година веригата е вложила 16 млн. лева в модернизирането на 9 от хипермаркетите си в страната, а в края на годината компанията откри първия си хипермаркет в Петрич с близо 80 нови работни места. Целите на Kaufland България за 2022 година включват както модернизирането на още обекти на веригата, по този начин и разширението на мрежата ѝ с два нови хипермаркета в София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР