Зодиакалните знаци често определят нашите реакции. При раздялата всеки има

...
Зодиакалните знаци често определят нашите реакции. При раздялата всеки има
Коментари Харесай

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата?

Зодиакалните знаци постоянно дефинират нашите реакции. При раздялата всеки има собствен метод и метод за превъзмогване на изгубената обич или собствен метод да каже на половинката си, че към този момент не са един за различен. Ето по какъв начин реагират и последните четири знака от зодиака:

 Как се оправя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 3) Pinterest

Стрелец ( 22 Ноември - 21 Декември)

Като последната огнена зодия, стрелците са известни със своето любознание. Те са доста буйни и постоянно търсят нови тръпки, за това свободата им би трябвало да бъде уважавана във всяка една връзка. Ако се почувстват следени или ограничавани мигновено ще се оттеглен. Стрелците са известни със своята директност, за това когато предизвикват разлъка са безкомпромисни в изтъкване на аргументите. Те са номади по сърце и за тях не е мъчно да си тръгнат от връзка, като че ли в никакъв случай не е съществувала. Може това да ви се коства жестоко, само че огънят им не е предопределен да ви изгори.

Ако стрелецът бъде отритнат, нещата стоят напълно друго. Стрелците се стремят да потвърдят любовта си. Може да наподобява сантиментално, само че в реалност тези опити за доказване на любовта са по-скоро израз на импулсивност, повече в сравнение с боготворене. Нищо не би могло да спре стрелеца от реализиране на задачата си. Те са подготвени да преплуват океани, да носят рози пред вратата на някогашните си и ще бъдат задоволени единствено, когато задачата им е реализирана. Стрелците, които копнеят за някогашната си половинка, би трябвало да помислят до по кое време са подготвени да останат, в случай че той/тя ви одобри още веднъж.

 Как се оправя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 3) Pinterest

Козирог (22 Декември - 19 Януари)

Козирозите са известни със своята липса на емоционалност. Всъщност възприятията им са доста по-меки, в сравнение с репутацията им разгласява. Като сътрудници са лоялни, може да се разчита на тях и са чувствителни сътрудници. Те желаят да градят дълготрайни взаимоотношения, с цел да имат поддръжка при спадовете и възходите в живота.

Ако попаднат във връзка, която към този момент не върви, козирозите одобряват обстоятелствата умерено и не престават напред. Този земен знак по-скоро би приел действителността, такава каквато е, в сравнение с да се самозалъгва. Още повече, те в никакъв случай не биха молили сътрудници им да остане, в случай че той към този момент не желае. За козирогът раздялата е просто още едно събитие от живота, с което би трябвало да се вършат.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР