Знаменитостите обичат да експериментират със своята визия. Но понякога дори

...
Знаменитостите обичат да експериментират със своята визия. Но понякога дори
Коментари Харесай

Знаменитости, които подобриха визията си, но изгубиха чара си

Знаменитостите обичат да опитват със своята визия. Но от време на време даже те губят надзор. Индивидуалността е по-важна от идеалните пропорции. Вижте кои звезди изгубиха чара си, в устрема си да бъдат съвършени:
Прочетете още
Лариса Гузеева

Известната телевизионна водеща постоянно е била брюнетка, само че през 2019 година реши да промени нормалния си имидж. След това се върна към естествения цвят на косата си.



Иги Азалия

Иги Азалия изглеждаше почтена преди пластичната хирургия, а в този момент е пораснала, красива представителка на американския хип-хоп.



 Кайли Дженър

Най-малката от сестрите Кардашиян не остава по-назад от известните си родственици, що се отнася до любовта към пластичната хирургия.



Кортни Кокс

Изминаха 16 години от излизането на последната серия на „ Приятели ”, а звездата от поредицата Кортни Кокс е все по този начин красива. Кортни, като всички дами, желае да остане постоянно млада и не се опасява от пластични интервенции. Най-добрата другарка на Дженифър Анистън промени коренно контура на лицето си и някои почитатели стопираха да я разпознават.



Никол Кидман

Всички обсъждаха по какъв начин се е трансформирало лицето на Никол Кидман през последните няколко години. Сигурни сме, че австралийската актриса ще наподобява ужасно на всяка възраст.



Майли Сайръс

Майли Сайръс е привикнала с промени както във външния тип, по този начин и в персоналния живот. Така през 2020 година звездата реши да опитва с нова прическа, макар че доста почитатели я смятаха за невероятна с къса коса.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР