Знам какви са настроенията на социалистите спрямо държавния глава –

...
Знам какви са настроенията на социалистите спрямо държавния глава –
Коментари Харесай

Весела Лечева: Отношението на „Позитано“ към президента напряга социалистите

Знам какви са настроенията на социалистите по отношение на президента – не дават отговор на тези на управлението на Българска социалистическа партия и това им основава дискомфорт и голямо напрежение. Това разяснява служебният министър на спорта Весела Лечева, която е член на националното управление на Българска социалистическа партия, пред Би Ти Ви. Подчерта, че се среща със структурите по места и знае настройката им.

Съветът за младежта и спорта към Народно събрание на Българска социалистическа партия не се е събирал нито един път, не знам каква политика имат в сферата, отвърна задочно Лечева на рецензиите на зам.-председателя на алената парламентарна група Георги Свиленски, че служебният кабинет не извършил целите си, визирайки и социалистите в него.

На никакви справедливи обстоятелства не почиват изказванията му, добави Лечева. А задоволството, което излъчва господин Свиленски, не дава отговор по никакъв метод на резултатите на Българска социалистическа партия на изборите, съобщи тя.

Моята работа е всеки ден, без значение какъв брой дълъг ми е мандатът, да си правя работата както би трябвало – по този начин министърката отговори на въпроса ще остане ли и в петия длъжностен кабинет на Румен Радев. Зависи от президента, добави Лечева.

3 млн. лв. са върнати по сметките на Министерството на младежта и спорта и държавните сдружения, регистрира се министърката. Българският спорт постоянно е в недостиг на средства, тези пари са глътка въздух за него, изясни тя./24 часа
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР