Знам истината за отношенията на Мариана и бившия президент Георги

...
Знам истината за отношенията на Мариана и бившия президент Георги
Коментари Харесай

Бившият: Знам истината за Мариана Попова и Георги Първанов!

" Знам истината за връзките на Мариана и някогашния президент Георги Първанов. И съм ок с това. Повече няма какво да разясня. " С тези думи Ханес Парфлер, някогашният мъж на певицата Мариана Попова, изясни, че в никакъв случай не е бил ревностен както по време на връзката им, по този начин и след нея. По време на мандата на Първанов с певицата се заприказва, че те са извънредно близки. Тогава и двамата отхвърлиха слуховете. С днешна дата симпатичният сомелиер към този момент е влюбен и има нова българска другарка. " Тя не е известна. Казва се Жанет Стоянова и е една от собственичките на клуб. Много е хубаво, че сме в един бизнес. За човек, който работи друго, е мъчно да разбере всички тези часове, в които работя, както и държанието, което е належащо да имам към гостите, нещата, които би трябвало да върша и са част от работата ми ", добавя влюбеният Ханес.

Според него двамата с Мариана имали радикално разнообразни характери и той дълго време се борил връзката им да просъществува. " Не се получи и се отхвърлих. Сега виждам, че е щастлива, и се веселя ", безапелационен е предприемачът. Общото дете от двамата - Мария Магдалена, не страда от раздялата, тъй като има време и за двамата си родители.

" С Мариана се запознахме инцидентно. Работех в Сейнт Мориц, там идваше да почива един предприемач Митко Събев. Станахме другари. Той ме предложения да дойда тук и да оказа помощ с консултиране. Приех да опитаме. Първите шест месеца бях в Поморие и в Бургас, след това в София пристигнах. На едно събиране, на което ме предложения Митко, седнахме един до различен с Мариана. Орлин Горанов ни срещна и тя доста бързо забременя по-късно ", смее се Ханес, който решил поради любовта си да остане у нас.

" Тук е по-спокойно. Харесвам хората. Преди време работих в Сейнт Мориц, само че нещо се поуморих там. Запознавал съм се с доста известни персони - Хю Грант да вземем за пример доста обичаше да се прави на снежна топка и да се забавлява на ски пистите. Веднъж даже го почерпих с шампанско. Познавам принц Албер, Джордж Клуни, принц Рение и доста други. Но тук, в България, ми харесва повече и считам да остана ", безапелационен е Ханес Перфлер пред " България Днес ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР