Знаково беше отсъствието на Първанов и Плевнелиев от клетвата на

...
Знаково беше отсъствието на Първанов и Плевнелиев от клетвата на
Коментари Харесай

Има ли конфликт? Кои двама не почетоха клетвата на Радев

" Знаково беше отсъствието на Първанов и Плевнелиев от клетвата на Радев и Йотова. Две неща се съчетават - преди всичко отношението към политиката на президента - и двамата го въприемат като разединител. И на второ място доста сериозното подозрение за тежки операции на изборите посредством машините ". Това съобщи за " Денят онлайн " политическият психолог проф. Антоанета Христова.

От своя страна политологът доцент Милен Любенов показа по тематиката с отсъствието на двамата държавни глави, че въпреки да не знае каква е повода, не мисли, че е добър сигнал, а счита, че би трябвало да има почитание сред президентите.

" Радев резервира остарелия си жанр на нахлуване и изтъкване на врага. Това беше най-дългата му тирада като дължина, в нея се държа като министър-председател - цели, секторни политики и подчертава върху личните си функционалности и механизми за постигането им``, показа тя. И добави, че Радев е обединител за спечелилите от него и тези, които са в Народното събрание въз основата на неговия престиж, а е разединител за всички негласували.

Политологът доцент Милен Любенов счита, че речта на президента е била доклад на първия мандат и стратегия на целите и задачите, а евентуално скоро ще внесе план за промени в Конституцията.

" Дългосрочните цели и цели бяха откроени в думите му. Не видях въпроси от действен темперамент с подложен фокус. Не би трябвало да се търси борба сред Петков и Радев.

В обозримо бъдеще обаче е допустимо да има напрежение, само че към този миг ще забележим единодушие, обвързвано и с плана за конституционни промени. Други партии също могат да внесат оферти ", смята доцент Любенов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР