Знаейки за тези ерогенни зони по мъжкото тяло, една жена

...
Знаейки за тези ерогенни зони по мъжкото тяло, една жена
Коментари Харесай

Топ 3 на най-чувствителни части на мъжкото тялото

Знаейки за тези ерогенни зони по мъжкото тяло, една жена може доста елементарно да подлуди всеки представител на мощния пол.
По предписание,  мъжете знаят добре по какъв начин да предразположат една жена. Но красивите дами рядко имат задълбочени знания по какъв начин да подлудят един благородник благодарение на тактилни резултати върху избрани елементи от тялото му. За да поправят това, специалистите са съставили един тип „ карта “ на мъжкото тяло.
 Кои мъже най-вече се опасяват от обвързване съгласно зодията Кои мъже най-вече се опасяват от обвързване съгласно зодията
В живота на всяка жена има най-малко един мъж, който като че ли е избягал от нея като демон от тамян. Предпоставката за това може да се търси и о...
Те са излъчили топ - 3 на най-чувствителните зони по тялото на мощния пол. Ето кои са те: 
Глава
Главата на мъжа е цялостна с ерогенни точки, само че най-чувствителни са устните и езикът. Именно целувките с друга степен на активност ще оказват помощ да се възпламени искра в очите на вашия обичан. Не би трябвало да се подценяват ушите. Те са изключително чувствителни. Нежният масаж на ушните миди или лекото им ухапване може да подлуди доста мъже, в случай че не и всички. Друга сензитивна област на главата, чието допиране е необикновено вълнуващо, е косата - прокарайте ръката си в косата на обичания си. Той сигурно ще притвори очи от наслаждение, когато започнете да подреждате къдриците му.
Врат
 Топ 5 на най-привлекателните мъже в зодиака Топ 5 на най-привлекателните мъже в зодиака
У мъжете дамите ценят надеждността, възприятието за комизъм, способността да обезпечат фамилията и доста други лидерски качества. Но съгласно...
Кожата в тази част на тялото е необикновено сензитивна, по тази причина би трябвало да сте деликатни и нежно да я погалите. По-добре е да не употребявате " ноктите " си, другояче по-скоро ще дерете врата му, а няма да го възбуждате. Препоръчително е  потреблението на върха на пръстите или дланта за муден и дълъг досег. И не забравяйте, несъмнено, за буйните целувки в тази зона. Особено докосването на устните възбужда, в случай че минават по задната част на врата.
Гръб и седалище
На гърба на мъжа можете да пуснете „ ноктите “ си на независимост. И в случай че " надраскате " обичания си малко в " котешката " зона - сред лопатките - той ще припадне от екстаз и предпочитание, възходящо с безумна скорост. С продължението на гърба, а точно със задните елементи, не е належащо да бъдете толкоз нежни. Можете умерено да го щипнете малко - това ще развесели мъжа и ще разпали огъня на пристрастеността в него.
Всичко това може да ви звучи малко несериозно, само че тези чувствителни зони са посочени от специалисти и е добре да се съобразите с мнението им, аз желаете да съумеете да покорите обичания си.
 Кои мъжки зодии е по-добре да се раждат като дами, а женските - като мъже Кои мъжки зодии е по-добре да се раждат като дами, а женските - като мъже
Със сигурност в живота е имало мъже с чисто „ женско “ държание и „ стоманени “ дами, които освен ще влязат в пламтя...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР