Знаете много добре, че тялото ни има уникалната способност да

...
Знаете много добре, че тялото ни има уникалната способност да
Коментари Харесай

Просвещението

Знаете доста добре, че тялото ни има неповторимата дарба да ни демонстрира, че нещо не е наред, когато ние сами не го виждаме.

Има доста моменти, когато подценяваме знаците, тъй като просто ги тълкуваме погрешно, само че все пак би трябвало да обърнем внимание, с цел да ги разгледаме вярно. Тялото ви може да варира от предизвестие, че постепенно се изчерпвате, до подстрекателство, че имате връзка с неверния сътрудник.

Има способи, по които тялото ви споделя, че сте с неверния сътрудник. И в действителност тези знаци са толкоз елементарни, че в случай че отделите малко време да ги видите и слушате, ще осъзнаете величието на вашата организация, която се грижи за вас преди вас.

 Как тялото ви предизвестява, че сте с неверния човек?

Нека да забележим какви са предупредителните знаци на тялото!

Не се усмихваш както преди

Какво желаеме от сътрудник? Да ни кара да се смеем всяка заран, когато се събудим и всяка вечер, преди да заспим. Партньор, който ни основава перманентна еуфория и имаме тази тъпа наслада, че другият ни вижда и желае да ни удари пестник, с цел да се опомним. Е, когато сътрудникът ви въобще не ви кара да се усмихвате, а вместо това през множеството време се цупите, значи просто сте с несъответствуващия човек.

Нямате убеденост

Истината е, че сами би трябвало да знаете, че просто сте съвършени такива, каквито сте, без да имате потребност от удостоверение от някого. Партньорът ни обаче е там, с цел да повдигне морала ни в дните, когато не се усещаме на половина добре със себе си. Ако връзката ви, ви изпълва с неустановеност и задни мисли дали сте задоволителни или не, би било добре постепенно да опаковате нещата си и да си тръгнете.

Вие сте прочувствено изтощени

Когато достигнете стадий, в който нямате какво повече да дадете прочувствено, това е явен знак, че не можете повече да бъдете с този човек. Не се чувствайте зле, в случай че нещо сходно се е случило и не се опитвайте да го поправите. Нормално е не постоянно да имаме какво повече да дадем на човек. Това значи, че към момента не сте намерили индивида, на който ще дадете и това ще ви извърши, с цел да дадете толкоз доста повече.

 Как тялото ви предизвестява, че сте с неверния човек?

Вие отричате обстановката

Жените са истината, която могат да схванат, когато нещо не е наред. Просто грешката, която всички вършим, е да се опитаме по някакъв метод да я изправим или да пренебрегнем тялото си и възприятията, които ни споделят, че това просто не може да продължи. Отричането, че обстановката не е добра и че не сте с верния човек, може единствено да аргументи болежка и сърдечна болежка.

Вие към този момент не сте ваш приоритет

Ще ми кажеш, че е обикновено да не си постоянно преди всичко, когато си във връзка. Не грешите в това, само че когато вършиме жертви за някой различен и личните ви потребности в никакъв случай не са задоволени, ще има дискомфорт. В една връзка е значимо и двамата да си прекарват добре. Не единствено единият и другият да страдат.

Връзката ви е скучна работа

Уморихте ли се да празнувате годишнината си или да излизате на вечеря? Правите ли всичко механично, тъй като това е просто това, което би трябвало да извършите за връзката си? Това евентуално би трябвало да ви накара да се чудите малко. Празнуването на вашата годишнина с вашия мъж би трябвало да бъде нещо, което ви изпълва с наслада. Излизането с него нормално би трябвало да ви извърши с очакване и неспокойствие. Когато няма такива усеща, значи нещо не е наред.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg