Знаете ли какво носи лош късмет? Има много суеверия за

...
Знаете ли какво носи лош късмет? Има много суеверия за
Коментари Харесай

Какво носи лош късмет у дома?

Знаете ли какво носи неприятен шанс? Има доста суеверия за това. Едно е несъмнено! Пазете се от неща, които имат неприятна аура и известност. Ако желаете да разберете какво носи злощастие в дома ви, не забравяйте да прочетете този текст и да се отървете от детайлите в този лист.

Счупен часовник - знак на неприятен шанс
Гарван на прозореца, или знаците, които ни подсказват бъдещето
Птиците са чести посетители на первазите и балконите. Живеейки един до друг с човек, те не се опасяват от наличието на хората, търсейки...

Часовниците, изключително тези възпоменателни, фамилни, излъчени от потомство на потомство, имат своя сексапил. Ако обаче се повредят и не можем да ги изправим, по-добре е да се отървем от тях от у дома. Суеверието споделя, че часовник, който е спрял ненадейно и ненадейно, отбелязва часа на бедствието. Според фън шуй неработещите устройства, които мерят времето, могат да причинят доста вреди. Такъв часовник вкъщи е знак на неприятен шанс и би трябвало да бъде отстранен от жилището допустимо най-скоро - предвещава гибел в фамилията или съществено заболяване.

Счупено огледало

Във всяка къща има огледало – те са чудесна украса и оптически усилват интериора. Въпреки това, има доста суеверия по този въпрос. Според фън шуй то не би трябвало да бъде счупено, обезцветено или развалено. Винаги го поддържайте чисто и крепко. Също по този начин е по-добре да не го поставяте пред леглото. Съществува и дългогодишно поверие, че напукано огледало е седем години злощастие. Една драскотина в личното си отражение също не е добра асоциация.

Остарял календар

Неактуалният календар е знак на неприятен шанс като счупения часовник. Според суеверията, едно задържане допълнително от даден ден може да стартира поредност от несгоди. За да избегнете неприятен шанс, не забравяйте да премахнете старите страници от календара.
Ако вършиме това при разчистване на пода, ще привлечете парите в живота си
Почистването на пода е значимо освен за чистотата и уюта в дома. Според езотериците то оказва въздействие и върху финансовото благоденствие...

Кактуси вкъщи - същински знак на неприятен шанс

Кактусите са растения, които не изискват човешко внимание. Харесва се от тези, които нямат време да се грижат за цветята. Въпреки това хората, които имат вяра в суеверия, би трябвало да пропуснат притежанието на кактуси. Фън шуй демонстрира, че растенията, които имат бодли (с изключение на розите), са цялостни с отрицателна сила и неприятен шанс, тъй че притежателят им би трябвало да бъде деликатен по този въпрос. Суеверните хора би трябвало с изключение на от кактуси да се отърват от изсъхнали и сухи цветя.

Люлеещи се столове

Много хора обичат клатещите се столове. Все отново да видиш клатещ се стол, в който няма никой, припомня за най-лошите подиуми от филми на ужасите. И има нещо в това, тъй като съгласно ирландските суеверия празният клатещ се стол притегля нечисти сили, които драговолно сядат в тях.

Ловни титли и скотски кожи
Веднага изхвърлете тези сувенири от вкъщи си
Някои предмети, които са спомен от пътуванията ни, несъмнено нямат място в нашия дом. Това се отнася най-много за движимости, свързани с мито...

Въпреки обстоятелството, че ловните титли надали ще участват в актуалния интериор, те постоянно могат да бъдат светиня от остарели времена. Препарираните мъртви животни по стената са най-често срещаната декорация в старите дървени къщи и към този момент никой не желае да ги има по стените в красивите им жилища. Такива " украшения " носят най-лошия шанс, обвързван със гибелта.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР