„Знаете ли, изминаха 652 дни откакто видях тази публика?“, заяви ...

„Знаете ли, изминаха 652 дни откакто видях тази публика?“, заяви

Модното и музикално шоу на Лейди Гага в Лас Вегас

„ Знаете ли, изминаха 652 дни откогато видях тази аудитория? “ , съобщи Лейди Гага пред препълнения Dolby Live в Лас Вегас. Изпълнителката се завърна триумфално на сцената предишния уикенд с цели три представления, които бяха част от шоуто Jazz & Piano. Гага още веднъж е във Вегас след 21-месечно неявяване.
Звездата извърши 20 песни в разнообразни стилове – от Lucky to be a Lady до Bang Bang (My Baby Shot me Down). Според локалните медии, шоуто е било изцяло друго от предходните и даже човек, който е участвал на събитието през 2019 година, е бил сюрпризиран от видяното. В представлението предишния уикенд са били включени шест нови осъществявания като Let's Do It, Do I Love You и You're the Top . Към тях, несъмнено, се присъединиха Poker Face и Born this Way , които бяха изпълнени по напълно друг метод от познатия.

Шоуто е траяло повече от два часа, а към Гага са се включили цялостен оркестър и квинтетът на Брайън Нюман. „ Да бъда поканена да пея джаз в Лас Вегас е сбъдната фантазия. Чувствам се поласкана да пея някои от хитовите си песни “ , сподели изпълнителката пред публиката. Тя добави, че някои от песните в шоуто са на съвсем 100 години. Освен че пя, Гага седна и зад пианото, с цел да покаже музикалните си умения.

Освен с песните си, звездата впечатли и с избора си на тоалети. Някои от тях са били направени от сестра ѝ Натали Германота , която има стилното ателие Topo Studio. „ Първият ни дизайн се вижда по време на осъществяването Bang, Bang “ , споделя Германота пред Vogue. Тогава Гага е облечена с розова рокля с пера, допълнена от палто от същия материал. Вторият тоалет е авангарден розов отбор с покривало, носено върху прилепващ черен кадифен корсаж и розова пола.

„ Използвахме детайли от ерата на джаза, които смесихме с кабаре и остарелия Вегас “ , споделя Германота за роклите. Допълва, че преди да е подготвена с тоалета, тя си затваря очите и си показва по какъв начин сестра ѝ пее в тях. „ Опитвам се да схвана какво значи джазът за нея и по какъв начин ще се движи по сцената. Партньорството ни в никакъв случай не наподобява като работа. Чувството е освобождаващо и неангажиращо изначало до дъно “ , разкрива дизайнерката.
Крайните визии са били съгласувани със Сандра Амадор и Том Иребот, които избират тоалети и от италианските колоси Adrian Manceras и Armani Prive. „ Оформянето на жанр за Гага за събитието в Лас Вегас е доста по-различно от това за аления килим или за фотосесия. Имаме доста повече място, което би трябвало да покрием и би трябвало да сме сигурни, че всеки един наблюдател ще успее да види цялата визия на роклята “ , споделя Амадор пред Vogue.

По време на представлението си, Гага се обърна към препълнената зала с 5200 наблюдатели, с цел да поговори за ковид. „ Много от вас тук към момента носят маските си, само че някои са ги свалили. Мисля, че е добре да не се съдим взаимно и да се опитаме да се забавляваме. Чувствайте се свободни да свалите маските и да танцувате, елементарно стойте на 2 метра един от различен “ , сподели изпълнителката.
Шоуто на Jazz & Piano с присъединяване на Лейди Гага ще продължи до края на октомври.

Източник: tialoto.bg