Знаете ли, че физическото е пряко свързано с емоционалното ви

...
Знаете ли, че физическото е пряко свързано с емоционалното ви
Коментари Харесай

Физическите болки, които са свързани с емоционалното ви състояние

Знаете ли, че физическото е директно обвързвано с прочувственото ви положение? Случвало ли ви се е да забелязвате, че това е по този начин? Да, по този начин е. Може би постоянно виждате знаци, които ви подсказват, че това е по този начин, просто не обръщате задоволително внимание.

1. Болка в бедрата - тя може би е обвързвана със страха ви да се движите. Също по този начин е изцяло допустимо да значи, че мислите прекомерно доста преди да взимате решения или пък че ви е боязън от смяната.
2. Болка в ръцете - това може би значи, че не протягате ръцете си към близките по нужния метод. Опитайте се да помислите над това и в случай че осъзнаете, че в действителност е по този начин, създайте нови връзки, излизайте с другари и станете малко по-общителни.
3. Болка в колената - това може би значи, че имате прекомерно огромно самочувствие и летите в облаците. Е, време е да слезете на земята и да си спомните от къде сте тръгнали. Не бива да позволявате на егото ви да ви основава физически дискомфорт.
4. Главоболие - главоболието може би е обвързвано с пренатоварването денем или пък с прекомерно дългото взиране в компютър или телефон. То може да е обвързвано и с фактът, че прекомерно доста премисляте нещата, преди да предприемете деяние. Опитайте се да отделите задоволително време за себе си, релаксирайте. Не се пренатоварвайте, тъй като в случай че го вършиме, може би главоболието ще ви посещава много честичко. А в случай че това към този момент се случва е време за отмора.
5. Болка във врата - в случай че чувствате болежка във врата, то може би не можете да простите на даден човек. Ако измяната е било прекомерно огромно, това е изцяло обикновено, не трябва да се обвинявате. За да неутрализирате болката обаче, помислете за нещата, които харесвате в обичаните си хора. Това ще ви накара да се почувствате по-добре.
6. Болка в раменете - тази болежка може би значи, че имате прекомерно доста проблеми и не можете да намерите решение. Време е да се разтоварите и да прехвърлите тежестта на решението на някого различен. Прегледайте дилемите си. Помислете кои можете умерено да прехвърлите на различен човек, с цел да се почувствате по-свободни.
7. Болка в горната част на гърба - това може би значи, че се чувствате самотни. Тази болежка значи, че не чувствате задоволително прочувствена поддръжка или пък че се чувствате нежелани. Ако е по този начин, време е да излезете на среща и да измененията този факт.
8. Болка в долната част на гърба - тази болежка значи, че сте прекомерно обезпокоени по отношение на финансовото си положение. В подобен случай е значимо да подобрите приходите си или пък да започнете да разпределяте парите си по-внимателно.
9. Болка в лактите - тази болежка значи, че нямате смелостта да извършите някаква смяна в живота си. А дали не е време? Щом тялото ви дава знак, може би в този момент е моментът да рискувате и да измененията нещо.
10. Болка в гърдите – в случай че усещате болежка в гърдите, това значи, че имате проблем в любовта. Може би не можете да давате безусловна обич. Или пък не можете да получавате обич. Помислете за връзките си с околните. Какви са те? Как давате обич към тях? Как получавате? Как давате обич на самите себе си? Това са въпросите, на които би трябвало да си отговорите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР