Значителна промяна ще направи социалната мрежа Facebook. В News Feed

...
Значителна промяна ще направи социалната мрежа Facebook. В News Feed
Коментари Харесай

Промяна във Facebook - постовете на приятели с приоритет пред тези на марки и медии

Значителна смяна ще направи обществената мрежа Фейсбук. В News Feed секцията към този момент ще се дава преимущество на постове и фотоси на фамилията и приятелите за сметка на наличието от търговски марки, медии, известни персони и други страници, в случай че това наличие не бъде подсилено под формата на реклама. Това оповестява Reuters.

Реформата е най-сериозната в обществената мрежа през последните години. Досега Фейсбук поставяше като приоритет наличието, което комплицираните ѝ компютърни логаритми преценяваха, че ще предизвика потребителя да хареса или разяснява.

Още през вчерашния ден създателят на обществената мрежа Марк Зукърбъг написа в профила си, че стремежът към този момент ще бъде да се оказва помощ на потребителите да имат " по-смислени обществени контакти ".

" Когато въведем това, ще виждате по-малко изявления на компании, марки и медии ", добави той.

Преди дни пък Зукърбърг разгласи, че персоналното му предизвикателство е да " оправи Фейсбук ". Милиардерът добави, че желае да се концентрира върху предотвратяване на потребителите от тормоз и държавна интервенция и да подсигурява, че времето във Фейсбук време е " добре прекарано ".

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР