Змия изпълзя на Гребната база в Пловдив. За влечугото сигнализирал

...
Змия изпълзя на Гребната база в Пловдив. За влечугото сигнализирал
Коментари Харесай

Нещо страшно изпълзя на Гребната в Пловдив, велосипедистите в паника СНИМКА

Змия изпълзя на Гребната база в Пловдив. За влечугото алармирал четец на TrafficNews, който изпратил и фотография. „ Беше се увила навръх велоалеята и се препичаше на слънце”, разказал мъжът, който карал велосипед край канала.

Студенокръвното животно е стреснало хората, които в този миг са се намирали в региона. „ Покрай нея мина семейство с малко дете. Жената видя влечугото в последния миг, беше ужасена, стартира да пищи”, изясни читателят ни.

Изданието потърсило специалист от Природонаучния музей за консултация. Според него това е сива водна змия. Тя е безобидна, само че в случай че се усеща застрашена изпуска неприятна миризма. Живее към водни басейни и се храни с риба. В региона на Пловдив се среща към река Марица, откъдето е и изпълзяла.

Това е следващият случай това лято, при който пловдивчани виждат змия в града. Припомняме, че единствено преди няколко дни друго влечуго от същия тип хвърли в суматоха пловдивчанка, откакто се качи в колата й. Драмата се разигра на ул. "Капитан Райчо ", пред Търговски център "Гранд ".

Мира Георгиева карала по улицата, когато зебеляза влечугото, което пресичало, виейки се сред паветата. "Слязох да я фотографирам. След това още веднъж се качих в колата, само че защото се опасявах да не я сгазя, помолих двама мъже, които стояха в профил, да гледат. Те ме "навигираха ", а по-късно стопирах да видя дали всичко е наред. Оказа се обаче, че змията я няма.

Една служителка на "Чистота ", която метеше наоколо, ми сподели, че е видяла да пропълзява под предния похлупак ", описа тогава пловдивчанката .

В края на юли пък голям смок се засели в процеп на жилищната постройка в центъра на Пловдив, на ул. „ Мусала” 6. Змията изпълзявала от дупка над козирката на входната врата. Многократно хората я виждали да се демонстрира от там.

Пропълзявала под терасите на първия етаж, по лозата и по плочките пред блока, след което още веднъж се прибирала в скривалището си. Ужасени от влечугото, живеещи и работещи в постройката неведнъж се обаждали в пожарната. Въпреки бързата им реакция и идването на екип на място в границите на няколко минути, смокът успявал да им се измъкне.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР