Зловещи подробности излязоха за бразилеца Жоао Тейшейра де Фария, който

...
Зловещи подробности излязоха за бразилеца Жоао Тейшейра де Фария, който
Коментари Харесай

Бразилският медиум, завлякъл българки, се гаврил сексуално със своя дъщеря

Зловещи детайлности излязоха за бразилеца Жоао Тейшейра де Фария, който завлече най-малко две българки, и се нарекъл Жоао де Деуш (Иван Божий).

Полицията в централния щат Гояс съобщи, че мъжът, упрекнат в полови похищения от над 300 дами, а измежду жертвите се оказа и родната му щерка, се съобщи нощес. Заповедта за ареста му бе издадена откакто управляващите открили, че той се е изтеглил сумата от 35 млн. реала (около 8 милиона долара) от свои банкови сметки. Това накара управляващите да издадат заповедта за арест, с цел да му попречат да избяга от Бразилия или да скрие парите.

76-годишният медиум твърдял, че лекува духовно в храма си в Абадиания, в щата Гояс. Скандалът избухна откакто предходната седмица телевизия Глобо разгласила следствие със свидетелства на дами за половите гаври, които Жоао де Деуш правил над тях до момента в който ги лекувал духовно. Сред потърпевшите била личната му щерка Далва Тейшейра. Тя разкрила пред бразилско списание, че нейният татко почнал да я насилва от 10-годишната ѝ възраст, до момента в който навършила 14 години. "Баща ми е страшилище ", споделила Далва, която в този момент е на 49 години, осведоми Българска телеграфна агенция.

Името на Деуш стана известно в България през април тази година. Тогава стана ясно, че той измами най-малко две наши съгражданки, като им предложил терапия. Една от тях (Теодора Маджарова) умря при започване на юни от рак.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР