Злощастният случай на група учени, пътници във времето …Изследователи от

...
Злощастният случай на група учени, пътници във времето …Изследователи от
Коментари Харесай

Злощастният случай на група учени, пътници във времето

Злощастният случай на група учени, пасажери във времето …Изследователи от целия свят се натъкват на стотици доказателства за непринудено пътешестване във времето.Стивън Хокинг, един от най-известните физици-теоретици, отхвърля опцията за пътешестване във времето, само че през 2012 година внезапно трансформира мнението си …Съвременната просвета все по-често задава въпроса: “Времето статично ли е или не е? ”.

 1 - Злощастният случай на група учени, пасажери във времето
От десетилетия учени се пробват да отговорят на този въпрос, само че към този момент без резултат. При опити, разнообразни настройки им разрешават да забавят хода на времето или да го ускорят с част от секундата.
Практическите опити на нуклеарни физици от Китай удостоверяват това събитие – времето може да бъде удължено или ускорено, само че към този момент това са съмнения, които са едвам забележими от технологията. Целенасочено пътешестване във времето към момента не може да се реализира, най-малко не е оповестено …Според някои източници, през лятото на 1994 година китайски откриватели от Университета Юнан пътуват до виетнамската граница, с цел да проверяват хипотетично място за кацане на НЛО. Местни поданици описват, че покрай град Джинхе, провинция Юнан, овален обект е летял над горската околност.Когато хората отиват там се оказва, че тъкмо в средата на гората се е образувала дълбока дупка. Дали мистериозното устройство е вземало проба от почвата или е изкопало проход в земята – не е ясно. Инцидентът е обявен в Кунмин, а по-късно в Пекин. Организирана е група учени, които по-късно изследват отвора в земята.Четете още: Машината на времето и мистериозното изгубване на Майк МаркъмОказва се, че на дълбочина от 63 метра има големи залежи на кварц, а от обекта няма и диря. Ясно е, че локалните не биха могли да изкопаят толкоз бездънен проход в земята. Група експерти вършат измервания, интервюират локални поданици и остават да пренощуват в селището Джинхе.

 2 1 - Злощастният случай на група учени, пасажери във времето
Събитието се повтаря през нощта. Зеленикава топка се спуска над мястото. Изследователи бързо отиват там и стават очевидци на непонятен феномен. Буквално 10 секунди откакто стигат до дупката, от нея излетява топка и изчезва от полезрението.На сутринта специалистите слизат на дъното и виждат, че е останал доста по-малко кварц и се е появила странна празнина. Рискувайки живота си, китайските откриватели влизат в нея. Кухината съставлява кръгла камера с размери 10 метра дължина, осем метра широчина и четири метра височина. Стените й са с разнообразни пластове скали.Изведнъж се чува звук и проходът към кухината е блокиран. Спасителната интервенция продължава три дни, само че е невероятно откривателите да бъдат открити. До момента не са открити шестимата експерти от Университета Юнан …Конспиративните теоретици считат, че те на са изчезнали без причина и неизвестно къде. Според една от версиите участниците в случая са превозени във времето.Открити са писмени доказателства от 1953 година, че в Джинхе са пристигнали пет изтощени и мръсни индивида в странни облекла, нетипични за това време. Не е изяснена ориста на шестия участник в събитията. Те настоят, че са чиновници на Университета Юнан, само че това публично не е доказано.

 3 1 - Злощастният случай на група учени, пасажери във времето
Те тогава даже не са били родени! Местните управляващи реагират много остро на всички техни опити да потвърдят кои са. Изпратени са в изправителна колония, където умират в средата на 60-те години заради непоносимите и тежки условия на живот.По-късно, специалисти настояват, че те са претърпели пътешестване във времето от съвсем половин век: от 1994 до 1953 година! Може ли тази история да е поредност от съвпадения?По искане на група студенти от Университета Юнан, които имат вяра в тайната версия за случилото се през 1994 година, през 2007 година прокуратурата на провинцията организира следствие. Оказва се, че имената на всичките пет изчезнали експерта съответстват с имената на пандизчиите в изправителната колония от 1953 г.Друг абсурд е, че през 2010 година китайските управляващи стартират ново проучване на кварцовата вена в провинция Юнан. Не е открита дупка в земята. Освен това георадарът не открива никакви кухини в земята на дълбочина от 100 метра, само че е открит кварц …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР