Злощастен инцидент в Народното събрание докара трудова злополука на депутатката

...
Злощастен инцидент в Народното събрание докара трудова злополука на депутатката
Коментари Харесай

Депутатката Елисавета Белобрадова си счупи кост в парламента

Злощастен случай в Народното събрание докара трудова акцидент на депутатката от Демократична България Елисавета Белобрадова, която сега " пази леглото " със счупета кост на крайници.

Ето по какъв начин разказа случката националната представителка, известна във Facebook с инфлуенсърския си прякор Летящата Козила Ерато: " Уважаеми съграждани, Каква безсмислица. Вчера преминавайки през залата на Народното събрание и придвижвайки се от мястото до Председателя на обществената комисия към личния ми парламентарен чин, в зоната сред Възраждане и ИТН, ми изтръпна кракът, стъпих си върху глезена, разтегнах връзки и счупих дребна кост.

Описвам тази безсмислица комплицирано, с цел да не наподобявам смотана. Затова в този момент лежа неподвижен и мога да опиша по какъв начин мина оня ден на митинги, тъй като доста хора ме питат. Онзи ден имахме съвещание по приемане на законопроекти, след това работен обяд, след това Социална комисия и чуване на министъра и екипа му, след това да взема детето, да купя един подарък за детски рожден ден, да завъртя една пералня и... денят превалил. Хората си бяха тръгнали и денят с Въстанието за мен мина напълно в работа.

Политиката има две лица - експертно и обществено. Много е мъчно да се балансират двете, в случай че нямаш голям личен екип. Затова се постанова да избираш. Социалната политика е безпределно поле с работа, проблеми, компликации. Половината съвещание през вчерашния ден бе отдадено на пенсиите в Народното събрание. Проблемите в образованието са също доста, забавни и имаме опция да подобрим процесите, материала, контактите сред фамилии и учители. Да създадем учебното заведение крепко място.

Не съумях да фотографирам митинга, не съумях да се включа в това мероприятие с видео или коментар. Бях на работа, а доста, доста си одобрявам работата, само че малко съм потънала в нея и си троша краката размишлявайки. Затова в този момент ще полежа, ще прочета някоя книга, да не се окаже, че с изключение на смотана съм оглупяла. И филм ще виждам даже. Политическа партия.

Искам да отбележа, че бях обект на поддръжка от страна на сътрудниците, пред които се самоконтузих и изведена доброжелателно от залата, препоръчана ми беше вода и грижа. Да не спекулираме. Просто на този крайник НЕ МУ ВЪРВИ! ", написа във Facebook Белобрадова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР