Злато на стойност 1,5 милиарда долара се изнася контрабандно от

...
Злато на стойност 1,5 милиарда долара се изнася контрабандно от
Коментари Харесай

Злато за 1,5 млрд. долара се изнася незаконно от Зимбабве всяка година

Злато на стойност 1,5 милиарда $ се изнася контрабандно от Зимбабве всяка година. Това заяви „ Блумбърг “, базирайки се на изследване на основаната в Брюксел Международна спешна група (ICG).
В рамките на централизираната система в Зимбабве за изкупуване на злато, производители занижават цените на продавания метал, което предизвиква контрабандата “, споделиха специалистите на ICG. Съгласно съществуващия в страната закон, всички производители на злато са длъжни да го продават на централната банка, която реализира 70% от заплащането в щатски долари, а останалото в локална валута. В резултат на това огромни количества злато се изнасят от Зимбабве в нарушаване на закона. Основният поток, съгласно констатациите на ICG, се насочва към физическия пазар на злато в Дубай.
 Златните бижута имат памет. Внимавайте! Златните бижута имат памет. Внимавайте!
Златните бижута работят друго върху другите елементи на тялото. Златните верижки и медальони оказват помощ при аритмия на сърцето и успок...
Според Резервната банка на Зимбабве, която работи като Централна банка, през първите 10 месеца на тази година страната е изнесла злато на стойност 700 милиона $, което е с 23% по-малко в съпоставяне със същия интервал през 2019 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР