[Златното зрънце] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал

...
[Златното зрънце] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал
Коментари Харесай

Златното зрънце

[Златното зрънце]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Бързо наложилите се трендове, насочени към здравословен метод на живот и хранене, трансформираха пазара у нас. Тази ниша докара до завой и повратна точка в консуматорското държание, родиха се доста нови компании, занимаващи се с произвеждане и предложение на здравословни артикули.
Динамично се трансформира и покупателната дарба на семействата в посока осведомен избор, към така наречен потребни храни.

Растящото ползване докара до появяването на профилирани магазини за екологични и биопродукти, с чисто и натурално наличие.

Такъв е образецът с верига магазини и пекарни " Златното зрънце ", които започват като фамилен бизнес, само че в границите на 3-4 години бързо разрастват активността си и през днешния ден разполагат с огромна индустриална база в покрайнините на Варна.

Адаптирайки се бързо към динамично развиващия се пазар на здравословни храни, компанията усилва потенциала си на произвеждане, съгласно растящото търсене на бутикови хлебни произведения и веган артикули, употребявайки особено подбрани натурални брашна от култури като лимец, елда и чия, приготвени с мая, без подобрители.

Младите и амбициозни притежатели на " Златното зрънце " залагат на професионализма и безкомпромисното качеството, а това, което ги отличава е разнообразието от ексцентрични решения за самостоятелни поръчки, което ги направи желан сътрудник за национални кетъринг компании, хотели и гурме заведения за хранене.

[Златното зрънце]
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР