Златният път между близостта и свободата Мнозина твърдят, че в

...
Златният път между близостта и свободата Мнозина твърдят, че в
Коментари Харесай

Време за четене: Всеки може да има успешна връзка

Златният път сред близостта и свободата

Мнозина настояват, че в днешно време хората са изгубили умеенето си да основават постоянни връзки. Изглежда, са прави, в случай че съдим по възходящия брой на разводите, на самотните и необвързани хора, на изгубилите религия в любовта дами и мъже.

Семеен психотерапевт и бестселъров създател № 1 в Германия, Щефани Щал обаче твърди друго: Пълноценната връзка не е въпрос на шанс, а на персонално решение и вътрешна настройка. Опирайки се на дългогодишната си процедура и изследванията в региона на междуличностните връзки, тя разкрива нужните качества за построяването на сполучлива връзка.

Наред с практическите извършения за себеопознаване, в книгата ще намерите къси и ясни описания на най-разпространените видове проблематично държание и защитни тактики. Ще се научите по какъв начин да разпознавате тези отрицателни модели в себе си и в колегата си и по какъв начин да ги преодолявате. Освен това ще откриете най-силните си страни и по какъв начин да ги употребявате, с цел да заздравите и обогатите връзката си. Въоръжени с всички тези познания, вие ще съставите своята формула за здрава и щастлива връзка, учредена на взаимно почитание.

За създателя:

Щефани Щал съумява да си извоюва място измежду създателите на книги за приложна логика на психиката с помощта на своя наличен жанр, включващ потребни препоръки, образци и съответни на практика насоки. Това прави книгите й известни освен измежду читателите, само че и измежду специалистите в региона. А съвсем всяко нейно заглавие се подрежда измежду бестселърите на немския хартиен пазар.

Щал е родена и израснала в Хамбург. Завършва логика на психиката, а през днешния ден работи като фамилен психотерапевт и създател на свободна процедура. Често е канена за преподавател по тематики като боязън от обвързване, самоусъвършенстване и самоуважение.

 книга ИК " Хермес "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР