Златните врати се отвориха и Владимир Путин излезена сцената, където

...
Златните врати се отвориха и Владимир Путин излезена сцената, където
Коментари Харесай

Путин обяви четири области на Украйна за руски

Златните порти се отвориха и Владимир Путин излезена сцената, където поризнася своята тирада, предадена от Би Би Си.

Той споделя, че хората от четирите украински района, които възнамерява да анексира, са взели своето решение.

Президнтът на Русия изиска минута безмълвие в памет на починалите смели бойци.

Той сподели, че смели бойци са починали по време на специфични интервенции и те са героите на Русия.

" Те починаха, борейки се за земите ", сподели той.

Руският президент продължава да пази това, което прави в Украйна - анексирането на четири области от страната - казвайки, че те са съветска територия и обвинявайки Запада, че се пробва да покори Русия.



Тази речв Георгиевската зала в Кремълследва по този начин наречените „ референдуми “ в следените от Русия Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка области.Западът ги осъди като измамници, държани хората под прицел.

Набързо проведените анексии идват, когато Русия губи територия в региона на Източен Донбасс украинските сили, които напредват към стратегическия град Лиман.

Президентът Путин споделя, че желае всички в Киев и на Запад да чуят, че тези в района на Донбас ще станат съветски жители вечно, споделя той.

Киевските управляващи би трябвало " да одобряват това волеизявление с огромно почитание ", твърди той.

Той споделя, че Русия ще отбрани земята си по всевъзможен начин, с които разполага, " с цел да обезпечи безвреден живот на нашите хора ".

Русия ще възвърне руините в градовете и селата и ще развие инфраструктурата, опазването на здравето и образованието.

Той споделя, че ще работят за сигурността, тъй че всички жители да се усещат подкрепени от „ всяка част от нашата велика татковина “.

Путин приказва за възобновяване на инфраструктурата, само че пропуща да уточни, че Русия е тази, която я е опустошила преди всичко.А бюджетът, който Русия е предложила до момента на хората в четирите района, е относително дребен.

„ Скъпи другари, сътрудници, през днешния ден желая да се обърна към бойците, които вземат участие в специфична военна интервенция “, сподели той.

Той продължава, като споделя, че желае да призове и техните дами и деца, тъй като тетрябва да схванат " защо се борим ".

Това идва, откакто частична готовност на съветски мъже да се бият в Украйна провокира митинги и битка на някои да изоставен страната.

Повтаряйки изказванията, че Украйна принадлежи на Русия, Путин сподели, че Западът просто търси способи да разбие страната му, като поддържа Украйна в нейната битка за самостоятелност.

Владимир Путин повтаря предходни изказвания, че Западът се пробва да сложи Русия на колене, още след рухването на Съветския съюз.

Западът желае да превземе Русия с нейните нови валути и софтуерни разработки, твърди той, добавяйки, че Западът се пробва да заличи културата на Русия.

Путин е безапелационен, че ще отбрани страната си от западните демократични полезности.

„ Искаме ли тук, в нашата страна, в Русия, вместо майка и баща, да споделяме родител номер 1, номер 2, номер3? Искаме ли в нашите учебни заведения, още в началните класове децата ни да бъдат принуждавани към извращения, които водят до деградация и изгубване? Да им се внушава, че с изключение на мъже и дами има и други полове, или пък да им оферират интервенция за промяна на пола. За нас всичко това е недопустимо ", отсече той.

„ Те са неспокойни, че съществува такава богата страна “, акцентирайки големите минерални и други запаси на Русия.

Руската стопанска система е наранена от наказания след нахлуването в Украйна през февруари, като Европейският съюз се пробва да се откаже от вноса на газ.

Путин разказа Запада като " лаком ", казвайки, че желае Русия да бъде негова " колония ".Затова, продължава той, Западът води „ хибридна война “ против Русия.

" Те не желаят да ни видят свободно общество. Те желаят да ни видят като навалица от плебеи ", твърди той.

И още веднъж под бурни овации сподели: „ Те не се нуждаят от Русия. На нас ни би трябвало Русия! “

Продължавайки да приказва против Запада, Путин се насочикъм Съединени американски щати и Англия, обвинявайки ги в бойкот.

Наричайки британците „ англосаксонци “, той споделя, че те са помогнали за „ организирането на детонации на тръбопроводите " Северен поток ".

Руският президент завърши речта си и назначените от Русия водачи на завзетите територии подписаха формалните документи. Президентът Путин също ги подписа.

" Искам да ме чуят киевските управляващи и техните действителни господари на Запад и да запомнят всички, че хората живеещи в Луганск и Донецк, в Херсон и Запорожие стават наши жители – вечно ”, съобщи Путин.

Публиката приветства при представянето на всеки представител.

Документите за анексията са подписани и Путин произнесе своята тирада.Сега чакаме да забележим по какъв начин ще реагира светът.

Ето какво се случва по-късно в Русия:
Тази вечер ще се състои концерт на Червения площад.Доклади в Telegram демонстрират, че на някои хора се заплаща, с цел да участват и са били насърчавани да носят флагове.По-рано тази седмица Mediazona заяви, че студенти са поканени да участват в подмяна на академични кредитиПодобен протест се организира през 2014 година след анексирането на украинския Крим, на който Путин участва и на който изнесе речСлед това Конституционният съд ще би трябвало да утвърди анексите - това ще се случи през идващите няколко дниСлед като получи утвърждението на Конституционния съд, Държавната дума ще утвърди съглашения и ще одобри промени в Конституцията, увеличаващи размера на Руската федерацияСлед това документите ще бъдат утвърдени от Съвета на федерацията, след което решението на Думата ще бъдеофициално подписано от Владимир ПутинОчаква се процесът да завърши до 4 октомври, само че това е съветският юридически развой и анексиите няма да бъдат приети от интернационалната общественост

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР