Златната медалистка от Европейските игри в Минск Станимира Петрова, която

...
Златната медалистка от Европейските игри в Минск Станимира Петрова, която
Коментари Харесай

Златната Станимира Петрова: Не мислех, че на финала ще победя толкова категорично

Златната медалистка от Европейските игри в Минск Станимира Петрова, която беше и родния знаменосец на закриването на конкуренцията, се прибра на родна земя през днешния ден.
 Станимира Петрова ни носи второ злато в Минск
" Боксът сме там от началото до края - посрещаме всички, изпращаме всички. Радвам се, че се прибрах най-сетне в България.

За представянето - извънредно щастлива съм най-много поради обстоятелството, че на предходните игри отпаднах на четвъртфинал и нямах никакъв орден, а в този момент е златен.

Най-вече съм удовлетворена от срещите, които изиграх. Особено на финала, отпуснах се и съм извънредно щастлива. Не мислех, че на финала ще победя толкоз изрично.

Когато се разсъниха сутринта, бях малко обезпокоена, само че се пробвах да се успокоя и очевидно се получи. Аз постоянно отивам с настройка за злато, само че знам, че може да има изненада и отчаяние.

Съгласна съм, че от време на време има прегаряне, само че не знам за какво се получава - може би е поради огромните упования върху мен.

Затова към този момент не обръщам толкоз внимание на тези упования. Просто като си свърша работата, дано хората се радват ", показа Петрова на летище " София " тази заран.

Във финала на категория до 57 кг международната и двукратна европейска шампионка надви с 4:1 (30-27, 30-27, 29-28, 29-28, 28-29) съдийски гласа над ирландката Микаела Уолш. Станимира беше по-активната боксьорка през съвсем цялото време и завоюва и трите рунда в срещата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР