Златка Райкова възмути голяма част от последователите си в социалните ...

Златка Райкова възмути голяма част от последователите си в социалните

Златка Райкова отврати: По-добре 1000 лв. за 1 час секс, отколкото да работя цял месец в офис за мизерна заплата!


Златка Райкова възмути огромна част от почитателите си в обществените мрежи. Веднъж седмично тя реализира жива връзка с тях и дава отговор на техни въпроси.

Този път обаче тя си навлече гнева на доста дами с отговор на въпрос, касаещ работните привички на някогашната на Благо Джизъса. Оказва се, че тя презира труда, който мнозина поставят цялостен живот.

Златка разкри, че в никакъв случай не би работила в офис за някаква си заплата и да има шеф, който да й виси на главата. Тя обичала свободата, а и парите.

„ Никога не бих се затворила 8 часа в офис за една мизерна заплата. Не разбирам такива дами. Аз обичам свободата “, написа Райкова.

Няма неприятно човек да има свободен дух, само че тази независимост тя я реализира с цената на нещо друго, а точно обезчестяването на тялото си. В мненията една от афектираните дами написа, че познава най-малко три мутри, на които Златка е била любовница. Освен това тя разкрива, че за няколко часа секс е прибирала няколко бона.

Голяма независимост е да си лягаш с мъже за пари. Всъщност за това си има специалност, която е най-древната в света и която Златка Райкова практикува.

Не е добре известно какво тъкмо работи русокоската. Тя сякаш има личен бранд, само че за него единствено се носят митове. В същото време показва, че има пари. Дали не не престава с плътските платени услуги и до момента, се пита в загадката.

Ценностната система на Райкова е под всякаква рецензия. Това, че нея я мързи да работи цялостен месец, не значи, че би трябвало да наскърбява тези, които с почтен труд реализират всичко. Защото Златка не е постигнала нищо с почтен труд, с изключение на в случай че не броим креватните услуги.

 Източник: Уикенд

Източник: kliuki.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg