Златка Райкова ще дари годеника си Благой Георгиев – Джизъса

...
Златка Райкова ще дари годеника си Благой Георгиев – Джизъса
Коментари Харесай

Златка и Джизъса очакват момче

Златка Райкова ще подари годеника си Благой Георгиев – Джизъса със наследник, написа "Уикенд ".

Плеймейтката е бременна в петия месец и би трябвало да роди през октомври. Бившата русокоска е доста суеверна и до неотдавна настойчиво криеше, че ще става майка след броени месеци. В обществената мрежа тя разгласява единствено селфита или остарели фотоси, с цел да заблуждава феновете си.

Красавицата изпадала в смут, че може някой да я урочаса и по всякакъв начин се пази от хората. За да не бъде толкоз разпознаваема, тогавашната полова лудетина даже смени цвета на косата си и стана брюнетка. Другата причина за фрапантната й смяна е, че доста бъдещи майки заобикалят да употребяват нездравословните бои за коса и се стопират на цвят, непосредствен до естествения, с цел да го поддържат по-лесно и да не изтощават косата си.

Едва в последния брой на предаването "Папараци “ изкусителката призна, че ще стане майка след няколко месеца. За Джизъса това ще е четвърто дете, защото към този момент има три от двете си някогашни половинки.

И тъй като във "ВИП Брадър " Златка се закани, че ще има щерка и ще я кръсти на майка си Виктория, то нищо чудно синът ѝ да стане Виктор.

В момента бъдещите родители са в Гърция и се любуват на слънчевите лъчи и плажа, а из обществените мрежи се майтапят, че Благой се грижи за демографския проблем в България, като интензивно прави деца. За 37 години той към този момент чака четвърти правоприемник и надали ще спре с правенето на бебета, шушукат по негов адрес из светските среди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР