Златка Райкова очаква второто си дете. Хубавата новина обяви официално

...
Златка Райкова очаква второто си дете. Хубавата новина обяви официално
Коментари Харесай

Златка Райкова ще става майка за втори път

Златка Райкова чака второто си дете. Хубавата вест разгласи публично самата тя посредством изявления в Инстаграм и Facebook от Малдивите. От фотографията си проличава, че плеймейтката е в напреднала бременност.

„ Очакваме рожба и всичко беше планувано и чакано. Не бъдете тъжни за нас. Бебе на път! Скоро ще станем четирима в нашето семейство “, написа Златка към фотото, на което театралничи гола с наедрялото си коремче.

Преди два месеца тя получи сантиментално предложение за брак от половинката си Карен Хачатрян.Бащата на бебе №2 и Райкова се сгодиха преди към месец на гръцки остров, а тя разкри, че сватбата ще е следващата година, написа hotnews.bg

Карен е на 27 години, само че съгласно Златка към този момент се чувствал подготвен за деца. Мис Плеймейт към този момент има наследник от Благой Георгиев – Благо Джизъса, който преди няколко месеца навърши 3 години. Блондинката признава, че арменецът се грижи за сина ѝ като за лично дете и с това я е спечелил.

Таткото показа, че е извънредно благополучен и са нямали самообладание да споделят с всички новината. Полът на бебето към момента не е явен, само че по всичко проличава, че то ще се появи на бял свят на пролет.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР