Златка Райкова изхвърли багажа на вече бившето си гадже -

...
Златка Райкова изхвърли багажа на вече бившето си гадже -
Коментари Харесай

Джизъса се нанесе у Златка

Златка Райкова изхвърли багажа на към този момент бившето си гадже - ММА боеца Георги Валентинов, с цел да приюти серийния любовчия Благой Георгиев – Джизъса. Още след раздялата със спортиста при започване на лятото Русата Златка му изхвърлила куфарите от вкъщи си в кв. „ Манастирски ливади”. Мястото на силовия състезател в леглото и сърцето на палавата пазарджиклийка към този момент е заето от футболиста, издадоха съседи на двойката.



Проверката на вестник "Уикенд " сподели, че някогашният на Златка към този момент е със заменена адресна регистрация. Доскоро Жоро Валентинов се водеше на адреса на силиконовата мъжемелачка на ул. „ Лъвски рид” в София. Сега обаче се подвизава при негов другар, който го приютил, до момента в който старозагорецът откри заслон след разваления годеж “.

Уж набожният футболист и плеймейтката сега се изживяват като най-актуалната световна двойка, а полузащитникът не стопира да демонстрира какви манджи му готви русокоската. Суетният вид качва фотография след фотография в обществената мрежа по какъв начин новата му обичана го глези и се старае да го охранва с вкусотии. Райкова явно е решила да показва и кулинарни умения пред Благо, който пък демонстрира, че си облизва пръстите и се скъсва да хвали любовницата си. Въпреки че телевизионни камери уловиха влюбената двойка в къщата на татуирания ритнитопковец в Горна баня, оказа се, че гаджетата не живеят там, а в жилището на Златка.

До сладникавата история с непредвиден край се стигна, откакто плеймейтката получи предложение за брак от Георги Валентинов през март. Двамата бяха дружно близо две години. Те се сгодиха пред „ телевизора” по време на предаването „ Като две капки вода”. Малко по-късно бръмчалката изневери на спортягата с Велислав Делибалтов, брата на чалгаря Борис Дали. Това стана мотив за повреждане на годежа, а сръчната Златка небрежно се метна в обятията на някогашния футболист. Гаджоването сред Златка и Благой стана към финала на „ Като две капки вода”, където ги сватоса фолкаджийката Алисия. Джизъса е непосредствен другар на певачката и татко на децата на най-хубавата ѝ другарка Христина Витанова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР