Златка Райкова и Карен Хачатрян ще возят бъдещото си бебе

...
Златка Райкова и Карен Хачатрян ще возят бъдещото си бебе
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Златка и Карен си купиха Ламборгини за 600 000 лева

Златка Райкова и Карен Хачатрян ще возят бъдещото си бебе в гъзарски джип „ Ламборгини Урус ” за тъкмо 255 900 евро без Данък добавена стойност или 307 080 евро (600 557 лева). Колата е създадена януари 2019 година и е на 27250 км. Автомобилът е с 650 к.с. и е решен в черен цвят, научи първо Lupa.bg.



Ламбото на Карен и Златка

В бедната ни страна суперколите, „ Ламборгини ” се харчат като топъл самун. Все повече богати нашенци се стопират на известната автомобилна марка, част от концерна „ Фолксваген ”. Преди по-малко от месец фолк певицата Мария се похвали, че в гаража им към този момент участва „ Ламборгини Урус ”, което е нов импорт и е решен в червен цвят. Бизнесменът Ваньо Алексиев също има първокласното возило, като неговото бе измежду първите в България.



Джипът на Златка и Карен най-вероятно ще се кара от някогашния тенисист, който до неотдавна управляваше мощен състезателен " Мерецедес ". Русата плеймейтка получи за Коледа джип " Мерецедес " GLE 63 AMG за скромните 300 000 лв.. 



Златка има наследник от Благой Георгиев, а сега чака още веднъж момче от Карен. Семейството ще се усили през пролетта и им би трябвало по-голяма фамилна кола, очевидно поради това Хачатрян се е спрял на скъпарския джип, който всеки мечтае да може да си разреши. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР