Златка Райкова и Благой Георгиев са разделени, твърдят от дни

...
Златка Райкова и Благой Георгиев са разделени, твърдят от дни
Коментари Харесай

ЩРАК: Хванаха Златка Райкова с непознат богаташ в столичен мол, колата му струва стотици хиляди

Златка Райкова и Благой Георгиев са разграничени, настояват от дни разнообразни източници. Клюката става все по-пикантна, откакто в нета се появиха папарашки фотоси.

Кадрите са направени в един от огромните столични молове, а на тях се вижда Златка Райкова и чужд мъж с брада. На фрагментите лицето на мъжа не се вижда ясно, само че се твърди, че той е прочут с прозвището " Кралят на черното тото " и бил на 27 години. На този стадий обаче тези думи са изцяло непотвърдени и няма доказателства, че става въпрос действително за ново гадже с сходен псевдоним.

Виж още: Украинската тиктокърка Кати: За мъжете, дамите, клишетата и връзките

          View this post on Instagram                      

A post shared by Ivan Ivanov (@ivanivanov50)

Твърди се още, че скъпата кола на фотографията горе е негова благосъстоятелност. За момента Благо и Златка не са коментирали публично връзките си, само че двамата към този момент не се следват в обществените мрежи. Интересна детайлност е, че Благо е изтрил фамилните фотоси с годеницата си. Златка не е изтрила общите фотоси с Благой, което ни кара от ден на ден да имаме вяра, че тиражираната версия, съгласно която моделката е кръшкала, е вярната.

Виж още: WOW! Дъщерята на Ванко1 е тотално неузнаваема и загатна за огромна новина 

Златка и Благой са сгодени от много време, а са дружно от лятото на 2018 година Имат дете, което е кръстено на татко си, Благой. Футболистът пък има няколко несполучливи връзки и брака до момента и общо четири деца от три разнообразни майки - гимнастичката Христина Витанова, татарската танцьорка Есмер Омерова и плеймейтката Златка Райкова. Интересното е, че при първите две връзки все Благой беше хващан в невярност. 

Виж още: Скъп часовник, кожено палто и VIP сепаре: Тина и Миро от " Един за различен " пръскат разкош

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР