Златка Димитрова потвърди, че вече няма нищо общо с фитнес

...
Златка Димитрова потвърди, че вече няма нищо общо с фитнес
Коментари Харесай

Златка потвърди, че е сама

Златка Димитрова удостовери, че към този момент няма нищо общо с фитнес инструктора Кирил Танев. Направи го по метода, който от дълго време е възприела-като се появи в изрязано боди и благодари за положителната си спортна форма на дама, също фитнес инструктор, видя Hotnews.bg. До този миг Златка все твърдеше, че наподобява секси посредством тренировките и режима на гаджето си и непрестанно му правеше реклама.



Двамата даже започнаха взаимни инициативи-тренировки на двойки, само че през днешния ден всичко това е в предишното. Димитрова към този момент тренира при дама и твърдо я предлага на всичките си фенки.Златка е оставила една-единствена фотография в инстаграм профила си с Кирил, която обаче е реклама и тя ще дължи пари, в случай че я отстрани.

Самият Танев, който не съумя да стане общински консултант в Бургас на локалните избори, изпитва съществени компликации напоследък. Бизнесът му закъса съществено около затварянето на залите и евентуално това е една от аргументите Димитрова да го зареже.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР