Златен месец с любими филми и премиерни заглавия очакват киноманите

...
Златен месец с любими филми и премиерни заглавия очакват киноманите
Коментари Харесай

Златен месец с любимо кино и премиерни заглавия от 7 януари по KINO NOVA

Златен месец с обичани филми и премиерни заглавия чакат киноманите цялостен месец в ефира на KINO NOVA. Старт на акцията дава влиятелната гала „ Златен глобус “.

От 7 януари KINO NOVA се включва и в предстартовата "Треска за Оскари ", предлагайки на ценителите на качественото кино селекция от филми. В продължение на месец, всяка вечер от 21.00 ч., ще бъдат излъчени отличени и номинирани от Американската академия за киноизкуство ленти, като четири от тях са премиерни за българския ефир.

Начало на „ Треска за Оскари “ дава американският фентъзи филм „ Доктор Стрейндж “ с една номинация „ Оскар “. Приключенският екшън показва историята на неврохирурга доктор Стивън Стрейндж, чийто живот се трансформира след ужасяваща автомобилна злополука. Стивън намира вяра в мистериозно място и бързо схваща, че това не е просто център за лекуване. Скоро Стрейндж се въоръжава с вълшебен сили и би трябвало да избере дали да се завърне към комфортния си доскорошен живот или да пази света като най-могъщия жив вълшебник.


В сряда лентата с две награди „ Оскар “ за поддържащите функции на Крисчън Бейл и Мелиса Лео „ Боецът “ споделя същинската история на Мики "Ирландеца " Уорд. Той е упорит млад боксьор, върху чиято кариера тегне сянката на триумфите на именития му брат Дики. Наркотиците и алкохолът са поставили несвоевременен завършек на кариерата на Дики, само че животът ненадейно му дава един финален късмет – да помогне на брат си да измине сложния път до международната купа в полусредна категория.


Три оценки от Академията получава филмът „ Мемоарите на една гейша “ , който киноманите ще могат да видят в четвъртък от 21.00 ч. по KINO NOVA. Няколко години преди Втората международна война, японско момиченце е откъснато от бедното си семейство и продадено за слугиня в дом на гейша. Въпреки трудностите момичето разцъфва в именитата гейша Саюри, която с лекост пленява сърцата на най-известните и богати мъже на съвремието си, само че не може да има единствения, за който копнее...


Едни от най-емблематичните супергерои от вселената на Марвел ще опитат да спасят света в петък вечер във кино лентата "Отмъстителите " . Директорът на интернационалната мироопазваща организация ЩИТ – Ник Фюри ще прекоси земното кълбо, с цел да събере невероятния екип от герои, способни да се оправят с сложната задача. Железният човек, Непобедимият Хълк, Тор – Богът на гръмотевиците, Капитан Америка, Хоуки и Черната вдовица ще се изправят лице в лице със злия Локи и извънземната му войска, които желаят да поробят човечеството.

В събота актрисата Джесика Частейн влиза в ролята на следователя Мая, посветила десетилетие от живота си в преследването на най-търсения в света терорист в лентата с една премия „ Оскар “ „ Враг номер едно “ . След терористичния атентат на 11 септември 2011 година, Централно разузнавателно управление на САЩ стартира разпити на обвинени сътрудници на Ал Кайда по света за определяне местонахождението на укриващия се Осама бин Ладен.

Завладяващ и мощен, „ Вътрешен човек” , със седем номинации от Академията и присъединяване на Ал Пачино, Ръсел Кроу и Кристофър Плъмър, ще остави феновете без мирис в неделя, до момента в който наблюдава веригата от събития, които изправят елементарен човек против огромния бизнес и водят до борба на живот и гибел.


В умозаключение на акцията киноманите ще имат опцията да се насладят на връчването на 92-те награди на филмовата академия на Съединени американски щати „ Оскар “ на 9 против 10 февруари, още веднъж в ефира на KINO NOVA. Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно скоро, а до тогава феновете ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката на церемонията и едни от най-бляскавите филми от света на киното – всеки ден от 7 януари в 21.00 ч., единствено в ефира на KINO NOVA.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР