Златан Ибрахимович направи невероятен дебют с екипа на Лос Анджелис

...
Златан Ибрахимович направи невероятен дебют с екипа на Лос Анджелис
Коментари Харесай

Кралят на дебютите - началото в Галакси не е нещо ново за Ибра

Златан Ибрахимович направи необикновен дебют с екипа на Лос Анджелис Галакси, влизайки като запаса при 1:3 в мача с Лос Анджелис ФК. Ибра незабавно даде своя принос, реализирайки извънредно попадение от далечно разстояние за 3:3 преди да донесе триумфа с втори гол. Това обаче не е нещо извънредно за шведа, който през годините е имал навика да прави феноменални дебюти за своите тимове в другите шампионати.

Чудовищен гол и попадение в края за Златан в дебюта му за ЛА Галакси

Припомнете си лудите дебюти на Ибра в нашата изложба.

Шампионска лига: Аякс - Лион 2:1, септември 2002

Името Ибрахимович бе чуто за първи път в европейския футбол през 2002. Това се случи поради травма на Рафаел ван дер Ваарт и наказване на Мидо. Е, Ибра се възползва и в тяхно неявяване откри резултата в мача с Лион, минавайки през няколко бранители преди да приключи майсторски в мача от групите на ШЛ.

Серия А: Бреша - Ювентус 0:3, септември 2004

След като разви гения си в Аякс, Ибрахимович мина в Ювентус за 16 милиона евро. И в Италия шведът продължи с головете. Още в дебюта му против Бреша голаджията осъществя с прекрасен изстрел отляво, въпреки че получи и помощ от вратаря Лука Кастелаци.

Примера дивисион: Барселона - Спортинг Хихон 3:0, август 2009

Формата на Ибрахимович в Италия накара Барселона да го купи за 46 милиона евро плюс Самуел Ето'о. По време на едногодишния си интервал в Каталуня Ибра имаше доста проблеми с Пеп Гуардиола, само че несъмнено не може да се оплаче от дебюта си. При лесната победа над Спортинг Хихон шведът осъществя с глава, възползвайки се от рикошет.

Лига 1: Пари Сен Жермен - Лориен 2:2, август 2012

От гледната точка на тима, дебютът на Ибрахимович в Лига 1 не се разви по мечтания метод за ПСЖ, само че точно нападателят донесе точката. След 0:2 превъзходен изстрел с воле понижи пасива на парижани, а по-късно Ибра осъществя и дузпа за 2:2. Той приключи кариерата си в ПСЖ със 156 гола и едвам неотдавна Единсон Кавани усъвършенства достижението му във безконечната ранглиста на отбора.

Премиършип: Борнемут - Манчестър Юнайтед 1:3, август 2016

"Няма да бъда Краля на Манчестър, ще бъда Бога на Манчестър " - това съобщи Ибрахимович при идването си в Юнайтед. 17 гола в 28 гола в известна степен потвърдиха тези думи преди тежката травма в коляното на процедура да постави завършек на кариерата на Ибра в Манчестър. Началото бе обещаващо - гол при триумфа над Борнемут с изстрел по земята от далечно разстояние.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР