Зимните месеци обикновено са свързани с уютна атмосфера, топли напитки, ...

Зимните месеци обикновено са свързани с уютна атмосфера, топли напитки,

Кои 3 зодии ще прекарат ЗИМАТА сами

Зимните месеци нормално са свързани с уютна атмосфера, топли питиета, меки завивки и безпределно доста страсти с предпочитаните хора. Зимата е колкото красива, толкова и тъжна. Това, несъмнено, не важи за всички, а само за хората, които ще прекарат студа сами, без да има с кой да споделят насладите от живота.

Самотата е най-неприятното възприятие. Усеща се празнота, която няма по какъв начин да бъде запълнена с каквото й да е било друго. Хубавото е, че всяко нещо в живота рано или по никое време отминава. Дори да изпитвате самотност в даден миг, не падайте духом. Все в миналото ще срещнете индивида, който ще пропъди това възприятие и ще върне усмивката върху лицето ви.
Ето ги и зодиите, които се очертава да прекарат зимните месеци сами: • Везни;
Везните не са от хората, които обичат самотата. Те нормално са общителни натури и постоянно откриват обща тематика на диалог, даже с изцяло чужд човек. Студените дни макар че ще ги накарат да се затворят в себе си и да залостят всяка врата, водеща към душата и сърцето им.

По свое предпочитание ще останат сами и няма да усещат нетърпимост към това. Тишината ще им помогне да си съберат мислите в главите и да разсъждават трезво над нещата от живота. Ще бъдат реални удовлетворени, тъй като ще съумеят да претеглят съществените и маловажните неща.
• Близнаци;
И тази зодия няма да страда характерно от самотата, надвиснала в живота им. Близнаците, както всеки знае, са хора, на които им е мъчно да взимат съществени решавания. През студените дни от годината пълномощниците на зодията ще съумеят да пренаредят приоритетите си и това ще ги издигне високо в небесата. Макар да им липсва компанията на други хора, те ще се усещат пълноценни и щастливи.
• Стрелец.
При Стрелците макар че нещата няма да наподобяват толкова розови, колкото при останалите две зодии. Те ще страдат откровено от тази самотност и ще търсят способи да я потушат допустимо най-скоро.

За страдание няма да съумеят да се избавят от нея по този начин просто. Срещите, които са възнамерявали да осъществят, не ще ги заредят с позитивизъм, от който се нуждаят. Това им положение макар че няма да трае прекомерно дълго и напълно скоро в живота им ще се появи човек, който ще ги накара да не помнят за тягостните моменти и самотните дни и нощи.

Източник: actualno.com