Зимните месеци обикновено са свързани с уютна атмосфера, топли напитки,

...
Зимните месеци обикновено са свързани с уютна атмосфера, топли напитки,
Коментари Харесай

Кои 3 зодии ще прекарат ЗИМАТА сами

Зимните месеци нормално са свързани с уютна атмосфера, топли питиета, меки завивки и безпределно доста страсти с обичаните хора. Зимата е колкото красива, толкоз и тъжна. Това, несъмнено, не важи за всички, а само за хората, които ще прекарат студа сами, без да има с кой да споделят насладите от живота.

Самотата е най-неприятното възприятие. Усеща се празнота, която няма по какъв начин да бъде запълнена с каквото й да е било друго. Хубавото е, че всяко нещо в живота рано или късно отминава. Дори да изпитвате самотност в даден миг, не падайте духом. Все в миналото ще срещнете индивида, който ще пропъди това възприятие и ще върне усмивката върху лицето ви.
Ето ги и зодиите, които се обрисува да прекарат зимните месеци сами: • Везни;
Везните не са от хората, които обичат самотата. Те нормално са общителни натури и постоянно намират обща тематика на диалог, даже с изцяло чужд човек. Студените дни обаче ще ги накарат да се затворят в себе си и да залостят всяка врата, водеща към душата и сърцето им.

По свое предпочитание ще останат сами и няма да усещат нетърпимост към това. Тишината ще им помогне да си съберат мислите в главите и да разсъждават трезво над нещата от живота. Ще бъдат същински удовлетворени, тъй като ще съумеят да претеглят значимите и маловажните неща.
• Близнаци;
И тази зодия няма да страда изключително от самотата, надвиснала в живота им. Близнаците, както всеки знае, са хора, на които им е мъчно да взимат значими решения. През студените дни от годината представителите на зодията ще съумеят да пренаредят целите си и това ще ги издигне високо в небесата. Макар да им липсва компанията на други хора, те ще се усещат пълноценни и щастливи.
• Стрелец.
При Стрелците обаче нещата няма да наподобяват толкоз розови, колкото при останалите две зодии. Те ще страдат откровено от тази самотност и ще търсят способи да я потушат допустимо най-скоро.

За страдание няма да съумеят да се избавят от нея по този начин елементарно. Срещите, които са възнамерявали да осъществят, не ще ги заредят с позитивизъм, от който се нуждаят. Това им положение обаче няма да трае прекомерно дълго и напълно скоро в живота им ще се появи човек, който ще ги накара да не помнят за тягостните моменти и самотните дни и нощи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР