Зимата е отредена за снежни забавления и снегът, който ни

...
Зимата е отредена за снежни забавления и снегът, който ни
Коментари Харесай

Секси снимките на Кендъл Дженър в снега

Зимата е отредена за снежни занимания и снегът, който ни изненадата много прелестно в края на януари, ще даде предпоставки за такива.

Кендъл Дженър обаче не е чакала да завали, с цел да се отдаде снежните занимания. Преди няколко дни моделът разгласява няколко фотоси, на които се вижда по какъв начин е в планината и кара сноуборд.



Разбира се, Дженър не разкрива дестинацията, която е избрала за своите завършения. Последният ѝ пост в Instagram обаче сигурно е предиздвикал почитателите ѝ да желаят още по-силно да схванат къде се намира.

Кендъл Дженър показа изложба от фотоси, на които се вижда, че е облечена само с много изрязано долни дрехи и високи ботуши. Но не се намира на топло пред камината, облечена по този метод, а на открито - в снега.



В описанието под фотографията моделът написа, че следва методът на Вим Хоф. От People разясняват, че методът на нидерландецът е в продължението на няколко седмици човек да приключва ежедневния си душ със студена вода. И по този начин в последна сметка ще стане по-издръжлив на мраз.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР