Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station е лесно преносима зарядна

...
Коментари Харесай

Zendure SuperBase Pro – зарядна станция с подарък е-скутер


Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station е елементарно портативна зарядна станция за всевъзможни потребности

Нуждата от аварийно зареждане с електрическа енергия става все по-належаща поради възходящия брой устройства, с които боравим в всекидневието си и динамичния метод на живот – все по-често сме в ролята на цифрови номади, а също така спирането на тока не е извънредно събитие и постоянно може да изпаднем в усложнение даже вкъщи. Добрата вест е, че на пазара към този момент се оферират ценово налични решения в отговор на тази нужда.

Преносимата зарядна станция може да се похвали с огромна мощ и потенциал, бързо зареждане, голям брой изходи и стилен размер. Още по-привлекателното е, че в този момент този артикул се предлага със сериозна отстъпка в цената и атрактивен подарък – електрически скутер или безоблачен панел – в световния онлайн магазин Geekbuying. Станцията коства €1699 (вместо първичната цена €2853,79), а подаръкът е скутер Aovo M365 Pro или сгъваем слънчев панел Bluetti SP120 120W.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station е направена във тип на куфар с дръжки и колела

На външен тип SuperBase Pro 2000 представлява… куфар, който може да се мести елементарно до работното място, къмпинга и на всяко друго място, където е належащо несъмнено зареждане. Нещо повече, станцията има и телескопична, и закрепена ръкохватка, а колелата са задоволително огромни, с цел да устоят товара на преносимата електроцентрала и по неравномерен терен. Конструкцията е проектирана по този начин, че да отбрани вътрешните съставни елементи от удари и атмосферни въздействия.

По отношение на електрическите параметри, има потенциал на батерията от 2096 Wh и впечатляваща мощ от 2000 W. Това я прави идеалното аварийно зареждане за най-различно съоръжение – от мобилни джаджи и компютри до електроуреди за бита и работа, та дори и за още няколко километра на електрическия автомобил, в случай че се постанова изключително зареждане на батерията.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station има задоволително мощ и за работните принадлежности

Ако сме на къмпинг, да вземем за пример, портативната станция на Zendure може да зарежда разнообразни устройства за нескончаем интервал от време, в това число преносими компютри, мини-хладилници, проектори, LED лампи и други А вкъщи тя може да зарежда лампите дълго време, преди да се изтощи батерията.

Презареждането е да лишава към два часа, като станцията доближава 80% от потенциала си след 1 час зареждане. Батерии от клас EV могат да устоят 1500 цикъла на зареждане до 80% потенциал и 3000 цикъла до 60%. Параметрите на станцията са забележими на удобен 6,1-инчов LCD екран.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station разполага с голям брой изходи за зареждане на устройства

Zendure употребява технология AmpUp, която разрешава на SuperBase Pro да зарежда устройства с мощ до 2000 W, в това число уреди и електрически принадлежности като индукционни готварски печки, прахосмукачки, верижни триони, бормашини и моторизирани устройства.

AmpUp е технология за динамично изходно напрежение – когато уредът стартира да черпи огромен ток, станцията понижава изходното напрежение. Това разрешава потребление на уредите без никакви спирания, заради отбраната от претоварване. Zendure твърди, че поддържа чиста синусоида за работа с сензитивна електроника като хладилници и здравно съоръжение.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station има огромен LCD екран за значимата информация

SuperBase Pro 2000 предлага също функционалност за непрекъсваемо зареждане (UPS) от домашен клас. По принцип, можете да включите Power Station в източник на изменчив ток и да захранвате през нея вашите устройства. Ако електрозахранването прекъсне, функционалността на UPS поема натоварването, като автоматизирано превключва към зареждане от батерия.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station дава 14 изходни врата за разнообразни цели, включително AC 2000W и DC 136W изходи, USB-C портове, излаз за кола и други В допълнение, SuperBase Pro 2000 употребява PVMax технология, която разрешава да я презареждате със слънчев панел. В комплекта влиза кабел за свързване на 1800 W слънчеви панели.

Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station се предлага с подарък електрически скутер

Интересна опция са и услугите, които SuperBase Pro предлага на база местонахождение. Станцията има вградена 4G IoT връзка, която разрешава ръководството ѝ от съвсем всяко място благодарение на мобилно приложение – можете да ревизирате в действително време равнищата на зареждане и изходната мощ, да регулирате настройките, да планирате презареждане и да превключвате към разнообразни режими на работа.

Придружаващото приложение също наблюдава общото понижение на въглеродните излъчвания, реализирано посредством потребление на. Когато сте събрали несъмнено количество зелена сила, Zendure си партнира с OneTreePlanted Foundation, с цел да посади дърво от ваше име.

Втората опция за подарък е сгъваем слънчев панел

Преносимата зарядна станция е налична за поръчки от Geekbuying с избор на един от два подаръка – електрически скутер или слънчев панел, като цената и в двата случая е е една и съща:

– за €1699 (вместо първичната цена €2853,79)

– за €1699 (вместо първичната цена €2853,79).

Доставката е безвъзмездна, от европейски склад, в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР