Земеделците, кандидатствали по схемите за обвързано подпомагане за плодове, зеленчуци

...
Земеделците, кандидатствали по схемите за обвързано подпомагане за плодове, зеленчуци
Коментари Харесай

Земеделците доказват реализация до края на януари

Земеделците, кандидатствали по схемите за обвързано подкрепяне за плодове, зеленчуци и за зеленчуци - оранжерийно произвеждане, би трябвало да потвърдят минимални добиви и реализация на създадената продукция. Това би трябвало да стане в интервала сред 2 и 31 януари 2018 г, оповестяват от Държавен фонд " Земеделие ".

Земеделците би трябвало да подадат декларация по пример и да дават документи в Държавна фирма " Земеделие ". Бланки и указания са налични на уеб страницата на фонда.

До 31 януари земеделците би трябвало да подадат попълненият по пример списък на електронен и на книжен притежател, съпроводени от заверени копия на описаните документи. Те се подават в регионалните дирекции на ДФЗ по непрекъснат адрес на претендента - физическо лице или по адрес на ръководство на компанията, в случай че бенефициентът е юридическо лице или едноличен търговец.

От ДЗП припомнят, е при попълване на приложения файл не се сплотяват редове, не се прибавят работни страници и по никакъв метод не се трансформира формата на заложената таблица.

От Фонда осведомят, че не подлежат на подкрепяне претенденти по схемите за обвързана поддръжка за плодове и зеленчуци, които не са дали в избраните периоди декларация и списък по одобрения пример.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР