Зеленият сертификат не поробва, а освобождава в буквалния смисъл на

...
Зеленият сертификат не поробва, а освобождава в буквалния смисъл на
Коментари Харесай

Денков промънка дали ще има зелен сертификат и за учителите

Зеленият документ не поробва, а освобождава в дословния смисъл на думата. Това съобщи министърът на образованието проф. Николай Денков в изявление за Нова телевизия.

„ Не може в образованието подобен документ да се вкара от през днешния ден за на следващия ден, тъй като ще останем без учители. Ако има гратисен интервал, тогава това би трябвало да се изговори със обществените сътрудници – синдикати и шефове, тъй че да се разберем какво вършим. Нямаше време за тази връзка ”, сподели Денков.

И добави: „ Направихме всичко допустимо да убедим учителите да се имунизират. Ако те и в този момент не го видят – какво да създадем? Пак ще се разболяват и отново няма да има възпитаници в учебните заведения и то не тъй като министърът е забранил, а тъй като няма да има кой да ги учи ”.

Той разяснява вчерашното нахлуване от протестиращи против него. Министърът сподели, че по време на случая е отивал към МОН. „ Това е преживелица, в която ми попречиха да си свърша работата. Не пребивавам в света на експанзията. Смятам, че тези хора са изключение. Дълбоко съм уверен, че българите са миролюбиво настроени. Това не е светът на България. Истинският въпрос е, че хората, които желаят да нямаме ограничения, да не се имунизираме и да си живеем обикновено живота, лъжат. Няма такова нещо в света. Тези, които считат че свободата идва без ограничения и имунизиране, лъжат своите гласоподаватели и българите “, уточни Денков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР