Зелените коридори за ваксинации ще работят и след почивните дни.

...
Зелените коридори за ваксинации ще работят и след почивните дни.
Коментари Харесай

Зелените коридори за ваксинации ще работят и след почивните дни

" Зелените коридори " за имунизации ще работят и след почивните дни. Изчакването за имунизация е минимално, има и избор на ваксини, сподели репортерска инспекция на.

В събота у нас дойдоха 36 000 дози от имунизацията на " Модерна ", в понеделник идват още 270 хиляди от " Пфайзер ".

В София към този момент няма опашки пред имунизационните кабинети. Все отново потока от пациенти не стопира през целия ден, а хората се радват, че не им се постанова да чакат. След втората доза в " Пирогов " непосредствено ти издават и имунизационен документ.

В Благоевград в събота работеха три от общо седемте имунизационни пункта. Най-натоварен беше кабинетът, ситуиран в постройката на Регионалната здравна ревизия, където се имунизираха към 50 души. " Който желае идва, вършим каквато желае ваксина. Повечето избират РНК имунизациите ", сподели доктор Павлин Янкулски.

В неделя в Благоевград ще работят имунизационните кабинети в РЗИ и онкоболницата " Св. Мина ", ваксини ще слагат също и в Банско, Разлог и Гоце Делчев.

В Пловдив в събота работеха 4 имунизационни кабинета, само че при доста слаб интерес за разлика от първите дни. " Зелените коридори " в Града под тепетата не престават и в неделя в два дежурни кабинета.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР