Здравното министерство на Испания одобри правилата за посещение на плажовете,

...
Здравното министерство на Испания одобри правилата за посещение на плажовете,
Коментари Харесай

Ето при какви условия отварят плажовете

Здравното министерство на Испания утвърди разпоредбите за посещаване на плажовете, до които от през днешния ден достъпът ще бъде свободен. Броят на почиващите би трябвало да бъде стеснен, а шезлонгите и другите плажни такъми - дезинфекцирани. Когато хората се разхождат край морето, би трябвало да се съблюдава разстояние сред тях от два метра, съобщи БНР.

Министерството настрана декларира, че „ няма научна информация за способността на ковид да остане деен в солената морска вода ". Препоръчва се пясъкът всекидневно да се почиства, само че неговата " стерилизация " не е нужна, защото комбинираното деяние на морската вода, слънчевите лъчи и високата температура сполучливо отстраняват рисковите патогени.

Испания отстранява през днешния ден още ограничавания, въведени в опит да бъде спряно разпространяването на ковид. Утре се чака публично решение за 10-дневен народен печал - най-дългия в историята на страната. В Испания епидемията лиши живота на над 28 хиляди души. Взетите строги ограничения към този момент последователно отпадат, от 1 юли ще могат да се върнат и задграничните туристи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР