Здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов се обърна към

...
Здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов се обърна към
Коментари Харесай

Ангелов към депутатите: Колеги, някои от вас отричаха пандемията

Здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов се обърна към депутати те от 45-ото Народно заседание от парламентарната естрада. Той разяснява и изявленията на част от тях по тематиката със закриването на Националния действен щаб (НОЩ).

„ Слушах всичко, което се сподели за щаба, гледах доста деликатно загрижеността на всеки един от изказалите се народни представители за здравето и живота на българските жители “, съобщи Ангелов.

Той неколкократно прикани депутати те да съблюдават закона и да си слагат маски : „ Само, че не разбирам едно: когато от тази естрада се приказва за живота и здравето, по кое време сме същински, по кое време споделяме истината – когато приказваме от парламентарната естрада или когато стоим в залата без маски “?

Ангелов се обърна към зам.-председателят на Народното събрание от ПГ „ Изправи се! Мутри вън! “ Татяна Дончева. „ Ето да вземем за пример, госпожо Дончева, вие погрешно си носите маската. Тогава за каква мисъл за живота и здравето на българските жители приказваме “. Ангелов визираше това, че маската на Дончева не покриваше носа ѝ, каквото е условието.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР