Здравният министър в оставка проф. д-р Костадин Ангелов изненадващо дойде

...
Здравният министър в оставка проф. д-р Костадин Ангелов изненадващо дойде
Коментари Харесай

Здравният министър кръстоса шпаги с депутати, кара им се за маските

Здравният министър в оставка проф. доктор Костадин Ангелов изненадващо пристигна в Народното събрание през днешния ден. Той бе предизвикан от за разпускането на Националния действен щаб (НОЩ).
Със стъпването си на парламентарната естрада Ангелов прикани всички да бъдат виновни и да си носят маските и в пленарната зала, с цел да дават добър образец на обществото.
 Народните представители сюрпризирани от закриването на НОЩ Народните представители сюрпризирани от закриването на НОЩ
Преустановяване работата на Националния действен щаб за битка с ковид по предписание на премиера Бойко Борисов, провокира ре...
Ангелов направи забележка на зам.-председателя на Народното събрание Татяна Дончева, че не си носи маската вярно.

" По отношение на отговорността за здравето на всички българи, предизборната акция свърши преди повече от седмица По време на тази акция, част от вас обясняваха по какъв начин няма такава пандемия. Част от вас гориха маски, назоваха докторите нарушители, казвахте, че няма такава пандемия. Сега мен ме е позор като доктор ", обърна се Ангелов към депутатите.
" Не националният действен щаб носи отговорност за здравната рецесия, а министърът на опазването на здравето. За каква правда говорите и за какви други послания говорите, откакто не спазвате законите на страната. НОЩ беше основан от почтени хора. Ген. Мутафчийски е заслужен офицер, военачалник, кадърен да носи отговорност ", добави още той.
 И от Българска социалистическа партия показаха терзание от разпускането на НОЩ И от Българска социалистическа партия показаха терзание от разпускането на НОЩ
Посрещаме с изключителна паника решението на Министерски съвет през вчерашния ден да разформирова НОЩ. Това сподели проф. Георги Михайлов, национален пре...
" Може доста да викате за оправянето с Ковид обстановката, само че и с третата вълна се оправяме. Като виждаме края, елементарно е да се четат заявления от парламентарната естрада.
Но къде бяхте вие през втората вълна, когато нямахме въздух? Само няколко индивида от вас влизаха в лечебните заведения и си вършиха фотоси за два дни ", реагира остро здравният министър.
От своя страна Арман Бабикян от " Изправи се! Мутри вън! " го прикани да не се държи като хигиеничен контрольор, тъй като това не прилича на министерския пост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР