Здравният министър проф.Костадин Ангелов се появи изненадващо в парламента, предизвикан

...
Здравният министър проф.Костадин Ангелов се появи изненадващо в парламента, предизвикан
Коментари Харесай

Здравният министър отиде в парламента, посрещнаха го с викове „Оставка“


Здравният министър проф.Костадин Ангелов се появи изненадващо в Народното събрание, провокиран от изявленията на депутатите за разформироването на НОЩ и отговрностите към ръководството на коронакризата.Влизайки в залата, той бе посрещнат от множеството депутати с крясъци „ Оставка “, отвърна им „ Тя към този момент е подадена “. Само ГЕРБ му ръкопляскаха.

Той излезе на трибуната, прекъсвайки дебатите, с цел да изясни какъв брой добре държавното управление се справило с епидемията и по какъв начин вървим към края на третата вълна. От залата отвово се чуха крясъци и дюдюкания. Ангелов пък отвърна с няколко забележки към обособени депутати, че не носят маски или че ги носят под носа.

До явяването на Ангелов се стигна, откакто " Демократична България ", " Изправи се! Мутри вън ", Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи излязоха с позиции и дефинираха закриването на щаба като интензивно мероприятие и наказателна акция против българския народ.

„ Уважаеми сътрудници, българското опазване на здравето и българските лекари не заслужават това, което се случва в тази зала. Г-жо Манолова няма да влизам в разговор с вас. Разбирам, че имате предпочитание, само че аз не искам да повеждам с вас разговор. НОЩ беше формиран от почтени хора. Ген. Мутафчийски е заслужен български доктор, боен, военачалник. Способен да носи отговорност и да взима сложни решения в сложни времена. Тогава, когато виждаме края на третата вълна на Коронавирус рецесията, е доста елементарно да се четат заявления от парламентарната естрада, само че къде бяхте всички вие по време на втората вълна, когато нямахме въздух в лечебните заведения? Къде бяхте вие? Само няколко индивида от вас обясняваха какъв брой е елементарно и влизаха в лечебните заведения и си вършиха по няколко фотоси за два дни. По отношение на българските лекари, желая да ви кажа нещо. Те са претърпели доста. Те знаят кой споделя истината и кой споделя лъжата. Те помнят кой беше до тях в сложните времена. Те знаят кой беше с тях в лечебните заведения и кой обезпечи всичко това, от което имат потребност, като започнете от почтено възнаграждение, персонални защитни средства. Сестрите избягаха с помощта на вашата политика ", сподели Ангелов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР