Здравният министър на Колумбия отхвърли идеята да разреши чартърен полет

...
Здравният министър на Колумбия отхвърли идеята да разреши чартърен полет
Коментари Харесай

Световните квалификации в Южна Америка под въпрос?

Здравният министър на Колумбия отхвърли концепцията да позволи под наем полет с бразилски футболисти да кацне в страната по-късно този месец, поставяйки под сериозна въпросителна провеждането на квалификацията за Световното състезание на 26 март сред двете народи. "Шансът да се позволи кацането на под наем полет от Бразилия е доста мъчно изпълним.

Няма какво да опрощение идването на подобен полет от страна, която не може да се оправи с пандемията от ковид, разгласи министър Фернандо Руис в изказване, публикувано до медиите в страната. Изявлението му идва на фона на полемиките сред ФИФА и Южноамериканската фотболна конфедерация (КОНКАКАФ) дали двойната дата за квалификациите за Катар 2022 може да се употребява пълноценно и въобще дали ще се играят някои от мачовете

. Датите в Южна Америка са 25/26 март и по-късно 30-и март. Голяма част от европейските клубове към този момент оповестиха, че нямат желание да пускат звездите си за мачовете на националните тимове в Южна Америка поради по-високия % инфектирани, както и поради последващата карантина при завръщане от този континент.

Всички 10 южноамерикански страни попадат в забранителния лист за пътешестване, спуснат от държавното управление на Обединеното кралство и там няма изключения за спортисти. Всички играчи от тимове от Обединеното кралство, и които са играли в мачовете в Южна Америка, ще получат 10 дни карантина в хотел при връщане си. Колумбия към този момент спря всички полети до и от Бразилия в края на януари, когато случаите там започнаха да се усилват и се появи нов по-заразен вариант на COVID-19.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР