Здравните власти не знаят какво правят. Случващото се е чисто

...
Здравните власти не знаят какво правят. Случващото се е чисто
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Здравните власти не знаят какво правят

Здравните управляващи не знаят какво вършат. Случващото се е чисто политическо. Това съобщи инфекционистът доцент Атанас Мангъров в утринния блок по Българска национална телевизия.

Според него, в случай че имаме нещо незабавно, би трябвало да го създадем начаса.

Защо за 10 дни, за какво не за 12, за какво не за 4 седмици? Ние го вършим за 10 дни. До по кое време? До четвъртък, два дни преди деня за размисъл. Във всички тези неща не се вижда логичност или, в случай че прозира някаква логичност, тя е антилогика. Тя не е здравна, добави доцент Атанас Мангъров.

Той означи, че хората имат ужасно доста проблеми и питат за всичко. Според него хората желаят да имат повече икономическа независимост, да могат да правят работата си умерено, а тези, които вършат бизнес, да го вършат свободно.

Другото, което желаят, да има някаква предвидимост, а не отваряме-затваряме, а не вирусът се трансформира - ние също. Хората желаят предвидимост, да има някаква логичност в това, което се прави. Болшинството хора не виждат логичност в това, което става. Икономическата политика е безпорядък, сподели още той.

Доц. Атанас Мангъров разгласи и какво ще е първото нещо, което би направил, в случай че ръководи рецесията.

Първото нещо, с цел да не се стига до хоспитализация над 8000 души, би трябвало да има доболнична помощ, която да работи. Спецификата на COVID-19 е, че визира белия дроб. По същия метод, по който вируса на хепатита визира черния. Както вирусът на хепатита не се лекува с антибиотици, по този начин и вируса не се лекува с антибиотици. В лечебни заведения би трябвало да влизат хора, които имат дихателна непълнота, добави още доцент Атанас Мангъров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР