Здравната ни система е мобилизирана, за да отговори на националните

...
Здравната ни система е мобилизирана, за да отговори на националните
Коментари Харесай

Борисов се хвали пред Европа: Хем сме мобилизирани, хем сме предпазливи с отхлабването на мерките |

" Здравната ни система е мобилизирана, с цел да отговори на националните потребности, само че страната ни следва внимателен метод по повод последователното отхлабване на ограниченията. Внимателно се следи и разпространяването на новите разновидности на вируса на територията на България. "

Това ще подчертае министър-председателят Бойко Борисов на видеоконференцията на Европейския съвет, която се организира през днешния ден и на следващия ден.

Във фокуса на разискванията на държавните и държавните ръководители на страните членки ще бъдат актуалната обстановка, провокирана от пандемията от COVID-19, готовността за реакция при закани за публичното здраве, сигурността и защитата на Европейския съюз, както и връзките с Южното съседство.

Премиерът Борисов ще " изрази безапелационното мнение, че производителите на ваксини следва прецизно да съблюдават договорите за доставки с Европейската комисия, по този начин както страните членки в точния момент извършиха своя финансов ангажимент към тях ", оповестява държавната пресслужба.

Министър-председателят ще подчертава и върху поетапното осъществяване на Националния проект за имунизиране, на реализацията на всеобщата имунизация и ще подчертае повишилия се брой българи, искащи да се имунизират.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР